........................
........................
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
TURK LIRASI GECELIK REFERANS FAIZ ORANI
48,40
+1,84 (%3,95)bugün
XREF ler tavan yapmış.
PPF ları iyi prim yapmış olabilir.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Merhaba.
NCS döviz fonunu dolarla aldım. Hesabını tutmak için fundfy'de portföy oluşturmaya çalıştım. Ancak eklemeyi sadece TL ile yapıyor.
Döviz fonlarını döviz olarak sepete girebilip bakabileceğimiz ücretsiz bir site var mıdır? Ekstradan köşede duran sadece nakit doları da ekleyebilirsem o da iyi olur.
Hayırlı olsun
Stopaj 17.5 olmuş.
Doviz tarafında faiz indirimi ile birlikte bakalım ne yapacaklar.
Ellerinde bir tokmak suçlu yatırımcı diyerek tepesine vuruyorlar, piyasayı nasıl toparlayacaklar bakalım,zaten yabancı denen makluvat uğramıyor,hazır içeridekilerinide kaçırıyorlar yaptıkları saçma sapan düzenlemelerlen,ülkeyi soy soğana çevir suçu başkalarına at,taktik bu,yani batmaya devam,eğerki birşeyler yapılıyorsa sektörlerin çok bocalamasıylan yoksa çoğu bitik...
merhaba arkadaşlar. elimizdeki dövizi fonda değerlendirmek istesek, "serbest döviz fon"lardan mı almamız gerekiyor ? mesela akyatırım döviz fonu kodu nedir ? bu fonlarda dördüncü beşinci vs yazıyor, ne anlama geliyor ? tefaş'ta AJL'ye bakıyorum, son bir yıl getirisi % 29 diyor. bu getiri TL bazlı mı, usd bazlı mı ?
İçerikleri de önemli. Bence içerik açısından en iyisi NCS. Bazı fonlarda çok uzun vadeli junk ülke tahvilleri veya batabilecek yabancı şirket bonoları var. İçeriğe de bak. NCS iyidir. ---NOT: NCS'de değişmeye başlamış. %41 yabancı borçlanma araçları. Bir ara %90 Ters repo idi.
Yer İmleri