Sayfa 740/742 İlkİlk ... 240640690730738739740741742 SonSon
Arama sonucu : 5932 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. ........................
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    fon fiyatını hesaplarken tr saatiyle 18 deki fiyatı kullanıyor.(tam saat için izahnameye bakmak lazım)
    Gece amerikan borsasısın kapanışındaki fiyatını değil.Düşüş 19 gibi başlamış.
    AES in içinde USO diye bir etf vardı. Dün %8 düşmüş, piyasa öncesi işlemlerde şu anda %1,8 düşüş var.
    Böyle giderse yarın %10 düşüş bile görülebilir.
    dediğiniz gibi oldu -%9.49 oldu
    kademeli alışlar yapacağım..%10 pörtföylük
    hangi saati baz aldıklarına bakmadım, okumaya gerek yok, hava tekrar bozarsa petrol bu sefer 80$ a gider 74.00 75.00 direnci çalışmaz

3. TURK LIRASI GECELIK REFERANS FAIZ ORANI
    48,40
    +1,84 (%3,95)bugün

XREF ler tavan yapmış.

PPF ları iyi prim yapmış olabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Merhaba.

NCS döviz fonunu dolarla aldım. Hesabını tutmak için fundfy'de portföy oluşturmaya çalıştım. Ancak eklemeyi sadece TL ile yapıyor.

Döviz fonlarını döviz olarak sepete girebilip bakabileceğimiz ücretsiz bir site var mıdır? Ekstradan köşede duran sadece nakit doları da ekleyebilirsem o da iyi olur.

5. Hayırlı olsun
    Stopaj 17.5 olmuş.
    Doviz tarafında faiz indirimi ile birlikte bakalım ne yapacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun
    Stopaj 17.5 olmuş.
    Doviz tarafında faiz indirimi ile birlikte bakalım ne yapacaklar.
    Ellerinde bir tokmak suçlu yatırımcı diyerek tepesine vuruyorlar, piyasayı nasıl toparlayacaklar bakalım,zaten yabancı denen makluvat uğramıyor,hazır içeridekilerinide kaçırıyorlar yaptıkları saçma sapan düzenlemelerlen,ülkeyi soy soğana çevir suçu başkalarına at,taktik bu,yani batmaya devam,eğerki birşeyler yapılıyorsa sektörlerin çok bocalamasıylan yoksa çoğu bitik...

7. merhaba arkadaşlar. elimizdeki dövizi fonda değerlendirmek istesek, "serbest döviz fon"lardan mı almamız gerekiyor ? mesela akyatırım döviz fonu kodu nedir ? bu fonlarda dördüncü beşinci vs yazıyor, ne anlama geliyor ? tefaş'ta AJL'ye bakıyorum, son bir yıl getirisi % 29 diyor. bu getiri TL bazlı mı, usd bazlı mı ?

8. İçerikleri de önemli. Bence içerik açısından en iyisi NCS. Bazı fonlarda çok uzun vadeli junk ülke tahvilleri veya batabilecek yabancı şirket bonoları var. İçeriğe de bak. NCS iyidir. ---NOT: NCS'de değişmeye başlamış. %41 yabancı borçlanma araçları. Bir ara %90 Ters repo idi.

Sayfa 740/742 İlkİlk ... 240640690730738739740741742 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •