Sayfa 690/694 İlkİlk ... 190590640680688689690691692 ... SonSon
Arama sonucu : 5552 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Hani bi skim olamamış insanlar olur ya. Onun can bulmuş halisin.
    Yooo iyi bir finansçıyım. Memlekette mal taşıyan nasılsa çok.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Yooo iyi bir finansçıyım. Memlekette mal taşıyan nasılsa çok.
    Borsacı Beyefendi nin gerçekten de çok iyi bir finansçı olduğuna ben kefilim. Bu forumda ilk 10 a girer, şaka yapmıyorum. Bir tahvil fiyatlaması yaparken kupon faizini vadeyi ve ödeme sıklığını verdim fiyatını bana şak diye hesaplayıverdi. Daha doğrusu farkında olmadan yaptığım hatayı görüp söyledi. Bunu ancak 10000 kişide 1 kişi yapabilir, çok iyi bir finansçı olmalısınız bunu yapmak için. O yüzden Borsacı Beyefendi yi kesinlikle hafife almayın işinin ehlidir o ve ne yaptığını bilir.😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Şimdi herkes bozacı şıracı örneğini verecek ama alışığız böyle şeylere. Her zaman söylerim, BİST'teki 8 milyon katılımcının 7 milyon 900 bini cahil veya tecrübesiz kategorisindedir. 8 milyonun sadece 100 bini bilinçli ve işini bilen borsacıdır. İşte bu 7 milyon 900 bin kişi yani oyuncuların %99 u"cebi boşaltılacaklar" grubuna girer. Sistem böyle çalışıyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. Sanırsın, ham maddeyi Euro ile alıyor, üretiğini iç pazara TL ile satıyor. Ne istiyor bu anlamış değilim!

5. TH hocam borsaya duhul 1999. 7 adet fon yönetimi, 500+ milyon dolar varlık yönetimi (family office), ekonomi alanında PhD vesaire. Bazı arkadaşlar bazen kimlerle dans ettiklerini bilemiyorlar...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    TH hocam borsaya duhul 1999. 7 adet fon yönetimi, 500+ milyon dolar varlık yönetimi (family office), ekonomi alanında PhD vesaire. Bazı arkadaşlar bazen kimlerle dans ettiklerini bilemiyorlar...
    Açık serbest fonları ilkinden al sonuna kadar getir getirisini hesapla yıllık ben o getirileri cepten çıkarmışım.
    Ben çıkardıysam sürü sepet adam da vardır.
    Yatırımda kazanmak için senin kartvizitine ihtiyaç yok.
    Bunu anlamıyorlar.
    Finansçı adam ticarette lazım yatırımda değil.
    Hadi iyi geceler…
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Açık serbest fonları ilkinden al sonuna kadar getir getirisini hesapla yıllık ben o getirileri cepten çıkarmışım.
    Ben çıkardıysam sürü sepet adam da vardır.
    Yatırımda kazanmak için senin kartvizitine ihtiyaç yok.
    Bunu anlamıyorlar.
    Finansçı adam ticarette lazım yatırımda değil.
    Hadi iyi geceler…
    Ytd
    Kurumsallaşamamış ilkel aile şirketlerindeki düşünce bu maalesef. Bu sebeple iki jenerasyon sonra batarlar...

8.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Kurumsallaşamamış ilkel aile şirketlerindeki düşünce bu maalesef. Bu sebeple iki jenerasyon sonra batarlar...
    Sen kral adamsın devam et…

Sayfa 690/694 İlkİlk ... 190590640680688689690691692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •