Sayfa 339/342 İlkİlk ... 239289329337338339340341 ... SonSon
Arama sonucu : 2735 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Aynen öyle TH..
    Yasal olmayan demesek daha iyi bence. Zira BİST bu konuda co location server lardan HFT prg leri ücretlendirerek müthiş gelir elde ediyor. Sonuçta o zaman niye co location a izin veriyorsun.?

Cevap feci gelir elde ediyor... Kim kime dum duma gibi bir durum. Front running yapan prg ler özellikle kripto larda aşırı etkin.
    Evet dediğin doğru. Milyonlarca dolar gelir elde ediyor BİST bu imtiyaz halkı satışından. Yalnız TR de değil tüm dünya borsalarında da aynen geçerli bu HFT imtiyazlı.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Yani gerçekten inanılmaz bir olay.. Bu kadar cahillik ne ile açıklanabilir ??? Ondan sonra intihar edeceğim..
    Sırf meraktan takip ediyorum. Bu oyuncuları harbiden takdir ettim. Başarılı bir şekilde oyun devam ediyor en azından şu ana kadar.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Suheyl & 0101

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, VSNMD halka açıklık oranı her gün düşüyor, 5 ay ÖNCE halka açıldığında %20.51 idi, dün itibariyle %6.89 a düşmüştü, bugün %6.67.

MKK den bunu nasıl hallediyorlar acaba? Ortada bu konuyla ilgili bir KAP filan yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Suheyl & 0101

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, VSNMD halka açıklık oranı her gün düşüyor, 5 ay ÖNCE halka açıldığında %20.51 idi, dün itibariyle %6.89 a düşmüştü, bugün %6.67.

MKK den bunu nasıl hallediyorlar acaba? Ortada bu konuyla ilgili bir KAP filan yok.
    Sayın hocam, bunlar ya ters hisse bölünmesi yapıyor ya da KAP a bildirmeden bir şekilde birilerinin üstünden hisse geri alımı yapıyor. Başka ne olabilir ki acaba ??

Açıkcası ben bu tarz işlere hakim değilim. Düz mantık yürütüyorum.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Suheyl & 0101

TERA portföy birinci serbest FONu alıyor. %13,84 ... fon SPK bildiriminde bulunuyordur....
    Fakat bizim dikkatimizi çekmez ki.....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    TERA portföy birinci serbest FONu alıyor. %13,84 ... fon SPK bildiriminde bulunuyordur....
    Fakat bizim dikkatimizi çekmez ki.....
    Sn 0101, Serbest fonun hisse senedini alması fiili dolaşım miktarını nasıl etkiliyor ?? Yani senedi aldığı zaman fiili dolaşım düşüyor mu ??

Bu nasıl olabilir sonuçta dolaşım miktarı ortada ??

Bence o da serbest.
    Mesela ben bu vişneden %5 alsam duyurusunu yapmak zorundayim. Hisse dagılimında da gözükür.
    Fakat bu aldığım hisselerin borsa kotundan düşmesini gerektirmez.
    Istedigim zaman istedigim kadarini satarım, alırim.
    Eger %5 altına düserse veya %10 üstune cikarsa o gün bildirimde bulunmak zorundayım.
    Hatta hakim ortaklar ve yönetim kurulu da ellerindeki hisselerin bir kısmını veya tamamını borsaya kote edebilirler.
    Ancak onlar hisse aldıkları veya sattikları gün yaptıkları islemi KAP'ta acıklamak zorundadırlar.

Fonlar ise;

Fonun içeriğindeki varlıkları nasıl görebilirim? - Midas https://share.google/ZrjY8X4BbwV27Esk9
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Suheyl & 0101

KAP: PSDTC [HEDEF VSNMD ] PERGAMON STATUS DIŞ TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1451535
    Dosyalar:

https://kapatt.matriksdata.com/40283...97a1fcbdef3e8a

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-06-24

Th gerisini sen çözersin artık.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 339/342 İlkİlk ... 239289329337338339340341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •