Sayfa 335/339 İlkİlk ... 235285325333334335336337 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    emmi bunlar bankaları aldı
    bankaları hep alırlar sonra da inceden inceye verirler....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bunlar bankaları aldı
    HAZIRAN VADE ICIN YAPIYORLAR.....agustos cokecek.....

bankalar once yuzde 14....SONRA....yuzde 9 daha cokup....10 600 e inecek....

bu buyuk kara....bizi ortak etmek istemiyorlar....ININ LEM IPNELER DIYORLAR...emme...NAFILE....PAYIMI ALIRIM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BANKALAR.....13 600 DELER....339 DOLAR....

onumuzdeki hafta....yuzde 14 dusup....11 600 e inecek.....kuccuk bi tepki....ve tekrar dusus....10 400 e...yuzde 23 total dusus.....

2025 SONUNDA.....GRAFDA GORULEN GAN CIZGISINA....yani 8000 endekse dusecek.....

5 inide SHORTLADIM....

HADISE BUDUR....ve sancili olacak....ne kadar ekmek o kadar kofte....

HAFTAYA....MARS MARS...haziran bitiyor.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    böyün perşembe aaşamı... az içeydiniz ya la
    bank of akkız,, hişcatere, karanti... vb... fortlamayın şunları didik deemi

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HAZIRAN VADE ICIN YAPIYORLAR.....agustos cokecek.....

bankalar once yuzde 14....SONRA....yuzde 9 daha cokup....10 600 e inecek....

bu buyuk kara....bizi ortak etmek istemiyorlar....ININ LEM IPNELER DIYORLAR...emme...NAFILE....PAYIMI ALIRIM....
    tamam şimdi oldu
    temmız vade ZEVKLİ geçecek
    işc tahtasında yapı kredinin 12,10 maliyetli 450.000 şortu vardı...(savaş çıktı, dünya yandı ) yine tahtayı döndürüp, yapı krediye kar vermediler

zaten şunu unutmayın : piyasa... yapı kredi yatırım'ın vadeli pozlarına kar vermeme, zarar ettirme üzerine kuruludur

temmız vade pastası MİKEMMEL

yapı kredi yok (sütten ağzı yandı tabi )

tüm babalar yüklü minktarda poz vurmuş... 1,5 milyon kontrat açık poz var... 500'de pazartesi... 2 milyon olur

temmuzda savaş var savaş... herkes ekran başına

6. Ereğlide de yapı kredi terste kaldı hepde 180 bin shortu vardı

Baktım temmuza taşımıyor

BUTLAN.....ve koltuk sevdalisi CHP liler....

konu....chp kurultayinda delegelere para dagitip su adaya oyunuzu verin diyen bi gurup varmis....bu varsa....KURULTAY IPTAL EDILIR....

edilirse....

1....KAYYUM atanir.....bu kayyum delegeleri inceler....yasalara uygun hale getirir ve partiyi kurultaya goturur....

2....O KURULTAYDA BASKANLIGI KAYBEDEN GURUP.....aynen partinin basina gecer....KURULTAYI YENIDEN YAPAR....

KAVGA NE.....kayyum gelsin ama sen gelme.....konu bu....

sen kim....KILICDAROGLU.....sen gelme diyen kim....ozgur ozel....13 yildir KILICDAROGLU nun basyardimcisi....oburu kim....delegelere rusvet dagittigi soylenen....KILICDAROGLUNUN bulup getirdigi....ISTANBUL a belediye baskani yaptigi adam,.....

cusssss....kouya bak....kavgaya bak....cikaranlara bak....sebeb....KOLTUK .

delegeye rusvet dagitanin sucu yok mu.....bu suc nedeniyle...KURULTAY iptal edilmiyor mu.....bu tartisilmiyor....

tartisan su....

KAYYUM OSSUN....AMA SEN OLMA.....

CUSSSSSSSSSS......vay mamina koyim....sayin seyirciler.....SASIRDIM.

BIZDE PAZARTESI BU KARARI BEKLIYECEGIZ....

finansal arena yani.....

oda kesinlikle.....

CUSSSS.....SASIRDIM der mi.....bence demez....SASIRACAK BISEY YOK....koltuk kavgasi bu...

Sayfa 335/339 İlkİlk ... 235285325333334335336337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •