
Originally Posted by
TRENDHOUND
Hafızana hayranım Zdx. En son 6 milyar dolar nakit ödemeye hazırdık hem de 48 saatte, İşbankasının piyasa değeri o zaman 2.5 milyar dolardı. Böyle kelepir piyasa değeri ortamında bile Hakancım yüksek montanlı hisse geri alımını gündeme getirmedi. Tedavüldeki lotları toplayabildiği kadar toplayıp akabinde sermaye azaltımına gidip onları imha edecekti. Bundan mevcut hissedarlar, bilhassa da ana hissedar sandık karlı çıkacaktı ama bu fırsatı bile bile kaçırdı hem de fırsat penceresi aylar boyunca açık kalmışken.
Tamam da o zaman o fiyatlarda geleni geçeni senin alman lazımdı ben hiç öyle yazılarını hatırlamıyorum. Hatta bir ara adımız ISCTR pazarlayıcısına çıktı hiç destek yazını hatırlamıyorum. Bir de velev ki olmaz ama böyle bir şey olacak sen Turgay abiyi tanır mısın? Size kalmazdı yani. Sandık konusuna hiç girmeyelim ; Atatürk o bankayı sandık için mi kurmuş yoksa sandıka mı bırakmış. Aman daha fazla karlı çıkamasınlar lütfen.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri