Sayfa 695/700 İlkİlk ... 195595645685693694695696697 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    TH ye bakma sen koskoca İş bankasına 2 mlr dolara mı 1 mlr dolara mı ne çöküyordu bir ara Nasıl sevsin Hakanımı..
    Hafızana hayranım Zdx. En son 6 milyar dolar nakit ödemeye hazırdık hem de 48 saatte, İşbankasının piyasa değeri o zaman 2.5 milyar dolardı. Böyle kelepir piyasa değeri ortamında bile Hakancım yüksek montanlı hisse geri alımını gündeme getirmedi. Tedavüldeki lotları toplayabildiği kadar toplayıp akabinde sermaye azaltımına gidip onları imha edecekti. Bundan mevcut hissedarlar, bilhassa da ana hissedar sandık karlı çıkacaktı ama bu fırsatı bile bile kaçırdı hem de fırsat penceresi aylar boyunca açık kalmışken.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. Beklediğim gibi 100 endeks 10 binin üzerine çıkıp 11 bine doğru yol almaya başlarsa FROTO nun da bundan nemalanmasını beklerim, en azından betası kadar. Eğer böyle yapmaz ve underperformance gösterirse tüm güvenimi kaybeder. Böyle bir durum korelasyonun düzgün çalışmadığına, bir şeylerin ters gittiğine işaret eder. ☹️
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Haftanın son işlem gününde negatif korelasyon gördük. Cuma günü 100 endeks %1.12 çıktı ama FROTO %0.5 düştü. Bu durum, negatif korelasyon haricinde betada çiftleme doğurabilir, mesela endeksin çıktığı günlerde 1 in altında, düştüğü günlerde ise 1 in üzerinde bir beta gündeme gelebilir, böylece 2 farklı betaya sahip oluruz. Bunun anlamı, endeks çıkarken % bazında endeksten daha az çıkması, endeks düştüğünde de % bazında endeksten fazla düşmesidir. Korelasyonun artıdan eksiye geçmesi zaten başlı başına bir problem, umarım geçici olur.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hafızana hayranım Zdx. En son 6 milyar dolar nakit ödemeye hazırdık hem de 48 saatte, İşbankasının piyasa değeri o zaman 2.5 milyar dolardı. Böyle kelepir piyasa değeri ortamında bile Hakancım yüksek montanlı hisse geri alımını gündeme getirmedi. Tedavüldeki lotları toplayabildiği kadar toplayıp akabinde sermaye azaltımına gidip onları imha edecekti. Bundan mevcut hissedarlar, bilhassa da ana hissedar sandık karlı çıkacaktı ama bu fırsatı bile bile kaçırdı hem de fırsat penceresi aylar boyunca açık kalmışken.
    Tamam da o zaman o fiyatlarda geleni geçeni senin alman lazımdı ben hiç öyle yazılarını hatırlamıyorum. Hatta bir ara adımız ISCTR pazarlayıcısına çıktı hiç destek yazını hatırlamıyorum. Bir de velev ki olmaz ama böyle bir şey olacak sen Turgay abiyi tanır mısın? Size kalmazdı yani. Sandık konusuna hiç girmeyelim ; Atatürk o bankayı sandık için mi kurmuş yoksa sandıka mı bırakmış. Aman daha fazla karlı çıkamasınlar lütfen.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Dudu Antoinette, 17 yy.'da yaşamış ünlü düşünür, filozof ve Strazburg mülki idare amiridir. "Bedelsizden sonra 10 X gidecek" söylemiyle felsefe alanında yeni ufuklara ışık tutmuş, yeni imgelemsel simgelemlerin yolunu açmış, bilim edebiyat müzik alanlarında yeni çalışmalara önderlik etmiştir. Ahtapot ısırması sonucu yeşil sahalara veda etmek zorunda kalmış, şatosunda yeni hisseler aramıştır.

6.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku

Dudu Antoinette, 17 yy.'da yaşamış ünlü düşünür, filozof ve Strazburg mülki idare amiridir. "Bedelsizden sonra 10 X gidecek" söylemiyle felsefe alanında yeni ufuklara ışık tutmuş, yeni imgelemsel simgelemlerin yolunu açmış, bilim edebiyat müzik alanlarında yeni çalışmalara önderlik etmiştir. Ahtapot ısırması sonucu yeşil sahalara veda etmek zorunda kalmış, şatosunda yeni hisseler aramıştır.

Arada grafikte at...ilerlettin belli ki...takipteyim..

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

Arada grafikte at...ilerlettin belli ki...takipteyim..
    eyvallah abi. benim grafikler biraz olumsuz, o yüzden grafik atıp moral bozmayalım. şimdi herkes burada şu kadar yıllık borsacıyım, şu zamanda başladım falan diyor. benim neyim eksik ben de söyleyim, ben borsayla tanıştığımda Arçil ve Şota Trabzonspor'da top koşturuyordu

8. Emeklilik fonlarında ki takas miktarı azalmadan bir halt olacağı yok bu ne zaman olur bilinmez.
    Eylül gibi kıpraşmaya başlar sanırım.

Sayfa 695/700 İlkİlk ... 195595645685693694695696697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •