Sayfa 740/741 İlkİlk ... 240640690730738739740741 SonSon
Arama sonucu : 5926 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yalan haber, adam ıraklı falan değil Tavşanlılı yani benim memleketlim ve kitaplar çalındığı için o video çekildi, dikkat ederseniz kapı alt camını kırıp kapıyı açmışlar.
    Kitaplar yerinde duruyor. Muhtemelen kitaptan baska calinacak seyler aramislar.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Muz fiyatlarından daha iyi değil mi.
    Muz fiyatları 150 TL düzeyinde. İthal ve kaliteli olanları.
    Ama mevsim gereği karpuz şu sıralar ilgi alanımız.
    10 gün önce bizim semtte 19,90 iken dün 9,90 san aldım. Adana karpuzu. Çok lezzetli.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Muz fiyatları 150 TL düzeyinde. İthal ve kaliteli olanları.
    Ama mevsim gereği karpuz şu sıralar ilgi alanımız.
    10 gün önce bizim semtte 19,90 iken dün 9,90 san aldım. Adana karpuzu. Çok lezzetli.
    Migros'ta ithal muz 89 tl Egeduk Üstad.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

https://www.sondakika.com/politika/h...-gun-18797403/

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın iptali davası öncesi konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, ''Örgüt 2-3 gün tepki gösterir, sonra her şey yoluna girer'' diyerek süreci önemsiz gördüğünü belirtti. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu için düzenlenen mitingleri de doğru bulmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Bu konu hukukla ilgilidir, mitinglere gerek yok'' dedi.

Yemin ediyorum AKP eşbaşkanı bu.

5. 2014 yılında bu herif Eskişehir e gidiyor hesapta Yılmaz Hocaya CB adayı ol diyecek , demiyor ve dönüp ertesi gün Ekmek için Ekmeleddin I buluyor bu ne zaman oluyor 11 yıl önce .

Bunu bir kişi sorgulamiyor neden bu adamı buldun, nereden buldun diye 9 yıl daha geçiyor kendisi aday olacam diye tutturuyor, kifayetsiz olduğundan eko ile Mansur u da sahneye alıyor , CeHape li millet ne diyor , " dede senden razıyız " bizzat da duyduğum kişiler var.

Nasıl oluyorsa şimdi ayiliyor milllet..Güler misin ağlar mısın , hayır sadece kızarsın .Ne kendinden ne bulup getirdiklerinden bir hayır gelirse , ben de hiç bir şey bilmiyorum..

.....

Burada herşeyi çok bilen bir forum uyesi geçen hafta evvel ki hafta Habertürk Can grubuna geçince "way yandaş oldu Habertürk" diye yazıyor burada

Hâlbuki Kılıçdaroğlu nun aday olduğu 2 yıl önceki seçimde , Habertürk bir parayla tutulmuş Rize li kadin çıkarıyor ekrana bu hanım " kilişşdara vereceğuuum oyimi " diyerek, 3 gün milletle dalga geçen yayın yapıyorlar, Habertürk de ne diyor o zaman bak Karadeniz bile CHP oldu , diyerek , bu yayinla tam tas-sak geçiyor .

Kime anlayana , hâlbuki sorsan adama önceden çok tarafsızmis da cart curt , Fatih Altaylı'nın bile yüzde 20 derişimli muhalefetine dayanamayıp postaladiklarini da unutmalari daha da fecaat.

Neyse umarım Kilişşdar gelir de herkes dedesini ziyaret eder ..Herkes razı olsun dededen..

6. Aslında Kilişşdaroğlu hiç yalan söylemiyor çok dürüst adam ne diyor ,

Ekmek için Ekmeleddin diyor, yani milleti ekiyorum diyor ,millet ne anlıyor , fırından bedafaya ekmek yiyecüz nahhsil bir anlayış problemi

Gazeteci İrfan Değirmenci’yi göz altına almışlar.

8. https://gazeteoksijen.com/turkiye/ak...ak-olur-245282

Ak Parti’nin YSK Kontenjan Temsilcisi Recep Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı davasına ilişkin olarak, "YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Çok çok yanlış olur" ifadelerini kullandı.

Sayfa 740/741 İlkİlk ... 240640690730738739740741 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •