Sayfa 775/976 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7804 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop LXV

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    DarkWeb Haber
    @darkwebhaber
    Rasim Ozan Kütahyalı: 30 Haziran'da mutlak butlan kararı çıkmayacaktır. Eylül-Ekim ayına duruşma ertelenecektir.

Özgür Özel bu arayı iyi kullanırsa CHP'nin başında kalabileceğini düşünüyorum.

bu vatandaşın Twetene kadar cuma yükselişi bu yüzden oldu zaten iş ceza vermek değil iş ekonomik durumu ve ülkenin içinde bulunduğu zorluklar konuşulması imamoğlu süreci ile başlayan hikayenin chp kurultayını monte ederek itibarsızlaştırma ve gündem dönüştürmeye yönelik bir hareket oluşturma eğilimine döndü .Bu vatandaş yine bildi kararın ne çıkacağını bu yzden cuma INSIDER takip eden pozisyon aldı .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3 günde de bunun düzeltmesini yapar iblis..

Chp kurultayının ertelenmesiyle sanki şirket kârları 3 e katlancakmış bilançolar uçacakmış gibi bir fiyatlama var , inanılmaz bir borsa abi...

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün fışkırttırır diye tahmin ediyordum ama bu kadar da olucağını tahmin edemedim malesef şortları erken çektik
    Çünkü bu piyasa senin piyasan değil çok normal. Sen ortalamada stilin piyasanın üstünde getiri elde ediyor mu buna bak önemli olan bu.

Siz dirençten dönmesine oynuyorsunuz. halbuki büyük paralar dirençlerin kırılması üzerine alınan pozisyonlardan kazanılır. Dirençte satarak 50 kere para kazanırsın direnç kırılarak bir sefer. Ama % leri çok farklı olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Elimdeki kcholü verdim, mal masat kalmadı bende
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün fışkırttırır diye tahmin ediyordum ama bu kadar da olucağını tahmin edemedim malesef şortları erken çektik
    bozkurt bugunkü hikaye yazdım aşağıda cezalı olduğum için giremedik topiğe cumadan pozisyonlar alındı ama gücü ne kadar önemli olan bu şort giymek tehlikeli bu ay çok ters bir olay olmadığı sürece .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    herkes yine bilmiş paraya çeviremediğin öngörünün piyasada anlamı yoktur bu teknik içinde geçerli.
    soralım varmı cumadan long olan
    long değil ama cumadan boynuzlu holdinge girmiştim spotta.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi
    cuma INSIDER takip eden pozisyon aldı .
    Sana katılmıyorum. Çevremde bir sürü böyle incider ile iş yapan adam var alayı Cuma günü bist100 9300 ün altında gezerken 3,5 atıyordu. Hiçbir şeyde yapamadılar korkularından. Bu arada bir çoğu da butlan bekliyordu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 775/976 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •