Sayfa 697/702 İlkİlk ... 197597647687695696697698699 ... SonSon
Arama sonucu : 5615 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Kapanışta 89.25 den 952 bin lot satış oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ahaha 30 hazirandan sonra bankacılıkta kamp kuracağız. Bir ara forda da bakılır.
    Oralet sen de kamp kurdun mu yoksa fortçuluğa devam mı?
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Kapanışta 89.25 den 952 bin lot satış oldu.
    Satış değil alış talebi kaynaklı. Karanlık odada 87.95 ten 89.25 e uçurttular hisseyi, 26 kademe birden. Hacim bugün normalin 2 katı oldu. Hadi bakalım.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4. Kur aşağı, tahvil faizleri aşağı (2-5 yıllık vadeler arası giriş var), borsa yukarı. Yabancı geliyor belki.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5. Geçen dünyanın en büyük bankasının Türkiye'deki genel müdür yardımcısıyla biraz çay kahve içip lafladık, sonra bir kamu bankamızın yönetim kurulu üyesini ziyaret ettim. İştahlılar. Yarın da sukuk diye bir şey varmış (sukuğun ne olduğunu iyi bilirim gerçi) bir VKŞ yönetimiyle görüşeceğim. Orada da iştah görürsem mini bir ralli içindeyiz demektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Geçen dünyanın en büyük bankasının Türkiye'deki genel müdür yardımcısıyla biraz çay kahve içip lafladık, sonra bir kamu bankamızın yönetim kurulu üyesini ziyaret ettim. İştahlılar. Yarın da sukuk diye bir şey varmış (sukuğun ne olduğunu iyi bilirim gerçi) bir VKŞ yönetimiyle görüşeceğim. Orada da iştah görürsem mini bir ralli içindeyiz demektir.
    trump lada sabah kahvaltısı myapaydın bari...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    trump lada sabah kahvaltısı myapaydın bari...
    Trumpla hamburger keyfi😀

8. İç gelişmeler önemli değil.
    F 35 ler yıl sonuna doğru gelebilir haberi bence yabancılara işaret olmuş olabilir yabancı geliyorsa bu yeşil işareti alıp geliyordur.
    (Geliyorsa tabi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum.)
    Ytd

Sayfa 697/702 İlkİlk ... 197597647687695696697698699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •