Sayfa 667/668 İlkİlk ... 167567617657665666667668 SonSon
Arama sonucu : 5337 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Ozan bey Allah şifalar versin inşallah.
    Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.

2. pozitif nerdesin acil göreve bu aşağılık banka 2 gün eksi kapadı dünde tavan olan bankalar yine artı ama bu hıyar banka 5 kademede bir aşağı bir yukarı yapıp duruyor bankayı ve varlık fonunu yönetenler nasıl bir insanlar tabi insanlıkları kalmışsa tüm bankalar giderken küçük yatırımcı da bu hıyara öküzün trene baktığı gibi bakıp duruyoruz

Ozan hocam geçmiş olsun Allah şifa versin

4. Ozannn Beyi anlıyorum kendisine zekanız yetmediği yerde yapay zekaya sorabilirsiniz şeklinde cevap veren insanlarla bir paylaşım yapmak artık kendisine ağır geliyor...adam ne yazsa dönüp saldırıyorlar böyle müstesna insanların da bu linç kültüründe paylaşım yapmasını beklemek gerçekten de haksızlık..Ozannn bey inşallah iyisinizdir selamlarımla

Değerli arkadaşlar; ALLAH hepinizden razı olsun. Bazen Sayın Pozitifle inceden uyuşamadık hakkım varsa helal olsun hepinize. 2-3 yıl önce kalbimle ilgili sağlık problemim olduğunu yazmıştım. Yaşım, mesleğin verdiği güçlükler, borsanın heyecanı, üzüntüsü, tansiyon vs derken.. Sağlığınız yerinde ise zenginsiniz. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sağolun/ varolun.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar; ALLAH hepinizden razı olsun. Bazen Sayın Pozitifle inceden uyuşamadık hakkım varsa helal olsun hepinize. 2-3 yıl önce kalbimle ilgili sağlık problemim olduğunu yazmıştım. Yaşım, mesleğin verdiği güçlükler, borsanın heyecanı, üzüntüsü, tansiyon vs derken.. Sağlığınız yerinde ise zenginsiniz. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sağolun/ varolun.
    Çok geçmiş olsun..
    Sağlık herşey... Dikkat edin kendinize.
    Tüm dostlar, sağlıcakla kalın.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Artık sağlık sorunum ilerledi. Bugün itibari ile müsadenizi isterken, Hisse net sahiplerine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.Hoşçakalın.YTD
    Geçmiş Olsun Meslektaşım! Umarım Her şey Gönlünce Olur!

8. Ozan beye çok geçmiş olsun ...
    Herkese hayırlı bol bereketli kazançlar diliyorum...

Sayfa 667/668 İlkİlk ... 167567617657665666667668 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •