AYU RALLY si.....uc asamalidir......
1.....yuzde 20 cikar....ve yataylasir yukari egilimli......HERGUN....bir onceki gunun en dusugunun altina inmez....
bakalim.....9000 yuvarlak dip....yuzde 20 cikis....1800 eder....10 800 yuzde 20 cikis ilk dalga....buradan 11 200 e gidis....gidim gidim...
2.....ikinci dalga yuzde 20 cikis.....10 800 den....13 000 e.....
3.....duzeltme....FIBO 62 ye....cikis 4000....yuzde 62...10 500 eder....
bundan sonrasini ileride yazarim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sen racon değil bak makas versem ip kesemezsin. 2 hafta evvel pazartesi taban dedin. Olmadı. Hayrola dedik. Hürmüzün kapanmasına göre hesapladım idi dedin. Gülelim mi ağlayalım mı. Neyse dedik. Geçen hafta bu hafta çöküş yüzde 15 min 8200 sonra 7600 dedin. Onu da herhalde butlan falan ayağına dedin. Olmayacağını davanın erteleneceğini 9000 lerin altının olmayacağını söyledik. Sonra apar topar döndün feyza meyza demeye başladın. Tam bir çevir gazı yanmasın. Bankacılık 14.000 den 8000 e düşecek ama hedef feyza dedik. Takipçilerin o kadar kör borsa cahili ki kardeş sen ne diyorsun bile diyemedi kimse.
Şimdiiiiiiiiiiiii. Tayyip Bey kefen sözünü sence birilerine güvenmeden demiş olabilir mi? ??? Kimlere güvendi kimler ne sözler ne güvenceler verdi acaba. Hadi şimdi sıkı ise israele tek bir söz söylesin. Hadi. İlk günden beri ne söyleyebildi ne yapabildi. ? ee hadi kefen.
Bunu çok iyi biliyorsun hala bilmiyor muş gibi saf saf yazıyorsun. İnan AKP liler bile bu kadar olmaz dedikleri bir noktadayız. Sen onlarıda geçtin hayır daha fazlası olması lazım diyorsun.
Al yüzüne karşı da yazıyorum.Pes yani. Wallahi pes billahi pes.
ha ha ha....akli karisanlar....aklimi ikiyim demeye basladi.....RALLY COK FECII OLACAK DEMEK BU....
koskoca anamuhalet partisi....KOLTUK SEVDASI ucun....KENDINI IPTAL ETTI...
BELIRSIZLIK BITTI....3 yil bu iktidar saglam....
bundan daha buyuk bisey olur mu.....BORSADA....BELIRSIZLIK BITTI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu emmi rallide hangi hisseler portfoyde olacaktı.
BANKALAR HARIC....hedef feyza-1 deki kaartlarim....ve 5 spekulatif kaart....hektas....sasa...vesaire....
misal hektas bugun itibariyla yuzde 25 cikti....alali 10 gun olmadi....
BANKALAR cikmadi.....BASABASTALAR.....
3 ay 12 gun once diplediler.....aldim....ve ilk tepkilerinde geri gomdum.....ilk hafta....yataylasip surunduler....
ve simdi yuzde 14 ciktilar....
3 ay 10 gun once parani faize koysan....oda simdi yuzde 14 oluyor....BASABAS yani....
coktuler mi....alacagim onlarida....ziraat dagitimi biter bitmez cokecekler....
ben ne diyorsam odur....yazdigim hersey....buyuk bir hisap-kitap....buyuk bir teknik-temel....buyuk bir IC POLTIKA....onu sekillendiren DIIS POLITIKA.....ve borsada IC DINAMIKLER esas alinip....SENTEZLEME YAPILMISTIR....
siyaset ve siyasetciler beni ilgilendirmez....hicbirini sevmem....onlarin hareketlerini tahmin etmem sarttir....SADECE BU BENI ILGILENDIRIR....
sonuc.....3 yil ucun.....ERKEN SECIM IHTIMALI BITMISTIR.....BELIRSIZLIK GITTI....bu beni ilgilendirir....PARAMI BORSAYA SOKAN BIRIYIM.....bu beni ilgilendirir....
Yer İmleri