Yeni yetme borsacı değilim emin ol. Bak sana bir kaç örnek daha vereyim.
Sene 2021 nas açıklaması sonrası tüm nakiti dövize çevirdim. Döviz fırladı. ben iyi bir yerden okuttum.
Baktım egeen e 120 dolar F/K 8 250 lot aldım. Çıktı 320 dolara okuttum. Döndüm dövize.
2023 te seçim meçim hikayesi dışarıya eurobond ihraç ediyorlar tabi faizler %9 lar. Aldım ve hala elimde duruyor değişik vadelerde. Aylık pasif gelir yaratıyor.
Martta imamoğlu tutuklandı hisseler taban endeks 9 bin elimde döviz. döviz çıkınca hatırı sayılır okuttum çok azını bu 10 hisseye gömdüm geri kalanı nerede?
Kısa vadeli %44-48 vadeli %0 stopajlı bono ve tahvillerde bak bakalım bugün alabiliyor musun o fiyatlardan?
Dediğim gibi herkes görür ama herkes cesaret edemez. tavsiyem insanları tanımadan yargılama bir dost.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
almak icin gec mi kaldim.....yoooo....daha basindayiz.....
sende yuzde 10 yukaridan al.....istiyorsan....gelip....BANA BULASMA.
gelip niye bilgisayarimin tuslarina basmadin deme.....o kadarinida sen yap.
2020 de MAL ALIYORUM.....
aynen boyle oldu.....MALSIZ KALANLAR GELIP BENI SUCLADI.....
bu topiktede ilan ettim....MALI....7600 ILA 9800 ENDEKS ARALIGINDA....3 AYDA ALACAGIM DEDIM....
ve....
KRITERLERIMI TUTTURAN KAARTLARI ALDIM....
BANKALAR....KRITERLERIME UYGUN DEGILLERDI....ALMADIM....
bu kadar basit.
ustelik....sadece KENE-1 aldim.....daha alacagim....
Yer İmleri