Sayfa 349/359 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Onları herkes görüyor. Herkesin gördükleri üzerinden analiz olmaz. Ancak kendinizi kandırırsınız. Bir dost.

Genel piyasada Trend yoksa o rakamlar hikayedir. Hasbel kader çok iyisini yakaladın trend yoksa genel piyasada en iyi ihtimal ile paranın fırsat maliyetini ancak kurtarırsın. İnsanlar hep kendini kandırıyor. Oysa trend varsa masa sandalye şirketi alsan da para kazanırsın. O rakamların götürdüğünü sanırsın o kağıdı bir gün çok fena aldanırsın. Asıl olan trenddir.
    Madem bir dost tavsiyesi verdin biraz daha açıklama yapayım.
    Hani bir söz vardır Matriks filminde geçer. Bir yolu bilmekle o yolda ilerlemek farklı şeydir.
    Dediğin gibi onu herkes görür ama herkes almaya veya satmaya cesaret edemez diye uyarlayayım bende ok.

Emin ol trendi görebilenin o rakamlara ihtiyacı olmaz. Senin görebildiğin o rakamları adam 6 ay 1 sene önceden biliyor. Sen o adamla beraber o zaman o rakamları bilmiyorsan başka bir yol icat etmelisin. hep savunma mekanizması Borsacı adam bunu yapmaz bu adam bunu yazarken ne anlatmak istedi diye düşünür.
    Yeni yetme borsacı değilim emin ol. Bak sana bir kaç örnek daha vereyim.

Sene 2021 nas açıklaması sonrası tüm nakiti dövize çevirdim. Döviz fırladı. ben iyi bir yerden okuttum.

Baktım egeen e 120 dolar F/K 8 250 lot aldım. Çıktı 320 dolara okuttum. Döndüm dövize.

2023 te seçim meçim hikayesi dışarıya eurobond ihraç ediyorlar tabi faizler %9 lar. Aldım ve hala elimde duruyor değişik vadelerde. Aylık pasif gelir yaratıyor.

Martta imamoğlu tutuklandı hisseler taban endeks 9 bin elimde döviz. döviz çıkınca hatırı sayılır okuttum çok azını bu 10 hisseye gömdüm geri kalanı nerede?

Kısa vadeli %44-48 vadeli %0 stopajlı bono ve tahvillerde bak bakalım bugün alabiliyor musun o fiyatlardan?

Dediğim gibi herkes görür ama herkes cesaret edemez. tavsiyem insanları tanımadan yargılama bir dost.

Tamam ben birşey yazmadım sen bildiğin köyün imamı ol. Bir günde böyle tespit edersin o kağıdı hasbel kader çevikler almaz bekler durursun. Ondan sonra

https://www.youtube.com/watch?v=GjEN...hannel=Kayahan

bunu koyar dinlersin bu yazdıklarımı hatırlayarak
    Umarım hiç kaybetmezsin. Kötümserlik içini kemirir yaşına uygun değil. herkesin korktuğu yerde cesur ol benim mottom bu.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    farkettim....MAKUL....

MALA YERLESMEM SURUYOR....girdigim mallari....VIOP u shortluyarak HEDGE ediyorum....

KENE-1 kademe MALLARI aldim.....

ben.....AGUSTOS ta dipliyecegiz diyorum.....SILKELEMELER orada olacak.....HAFTALIK graflarda maliyet dagilimi daha net....

sen....en olmuyacak gibi gorunsede.....FIKIRLERINI GRAFA KOY VE AS.....

LEM OLUMM....muhtesemsin sen....FARKLISIN.
    16 haziran....

yazdim iste....KENE-1 KADEME MALLARI ALDIM DIYE.....

ne yani gelip senin bilgisayarin tuslarina basip....sanada mali ben mi alacaktim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....beni 5 er yillik SOYGUNLARIMDAN ALIKOYAMAZ....

planlamisim.....

organize olmusum....

temel analizleri yapmisim....

buyume potansiyellerini tespit etmisim....

batma ihtimallerini irdelemisim....

SATILMA ihtimallerini sorgulamisim.....

2 yil once....ZIRVELERINDE KAKALADIGIM KAARTLARI GERI ALIYORUM....BUNDAN DAHA NORMAL BIRBISEY YOK KI....
    al 23 haziran....

o gun....HEKTAS VE SASA yi aldim....graflarini astim....ALDIM DEDIM....

ELESTIRI GELDI....yukaridakini yazdim.....

bi tek bankalar kaldi.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

almak icin gec mi kaldim.....yoooo....daha basindayiz.....

sende yuzde 10 yukaridan al.....istiyorsan....gelip....BANA BULASMA.

gelip niye bilgisayarimin tuslarina basmadin deme.....o kadarinida sen yap.

2020 de MAL ALIYORUM.....

aynen boyle oldu.....MALSIZ KALANLAR GELIP BENI SUCLADI.....

bu topiktede ilan ettim....MALI....7600 ILA 9800 ENDEKS ARALIGINDA....3 AYDA ALACAGIM DEDIM....

ve....

KRITERLERIMI TUTTURAN KAARTLARI ALDIM....

BANKALAR....KRITERLERIME UYGUN DEGILLERDI....ALMADIM....

bu kadar basit.

ustelik....sadece KENE-1 aldim.....daha alacagim....

Sayfa 349/359 İlkİlk ... 249299339347348349350351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •