
Originally Posted by
CAKIR24
16-170-22 derhl hissesinde opera yapıldı, kim yaptı, yasef, kime yaptırdı Zeynel abidin güdücü ye. Kim göz yumdu, yiğit insan. Küçük senetler tamamen bu tarz kişilerin elinde. Alnus Tera bulls ise yeni silahşör aracı kurumlar. Banka ve büyükler doyduğunda yanlar önemli ivme yapar. Trump işini bitirdi 3 ay sesi çıkmaz.
Bu ve bu gibi işlere her kim biliyor ve buna rağmen yol veriyorsa yatacak yeri yok. isterse benim babamın oğlu olsun.
17-18 lerde sosyal medya dahil hissede operasyon olacağı herkesin dilindeydi buna rağmen o tahta nasıl o rakamlara gidebildi cidden hayretler içerisindeyim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri