Epsilon aralığında geziniyoruz
Epsilon aralığında geziniyoruz
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Dünya deviyle kimse ilgilenmiyor, davran silahına Lodrikspor, amatör lige düştün be.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ben dünyanın ve ülkenin ve hatta içinde bulunduğumuz sektörün durumuna baktığımda şirketin ayakta kalabilmesinin bile yatırımcılar açısından güven verici olduğunu düşünüyorum.
sektördeki riskleri çok önceden görerek kendini tekstil kimyasalları şirketinden yüksek teknoloji malzeme şirketine çevirme çabası, riski dağıtması, yüksek kar marjlı ve agresif büyüyen alanlarda öncü yatırımlar yapması hatta aksa-dowaksa-epsilon zinciri ile katma değeri yüksek, nihai ürün üretimine doğru evrilmesi...
Aksa bana kalırsa tohumları yeni atmaya başladı. 2009dan beri değişim içerisinde. eğer yazılım vs gibi hızlı değişim gösteren sektörlerde değilse, şirketler için 10-20-30 yıl çok uzun vadeler değil. yatırımcıyı zorlayan da bu zaten.
hissenin fiyatından bağımsız olarak bugüne kadar atılan tüm adımlar benim beklentim dahilinde ve hatta beklentimin üzerinde geliyor.
umarım 5 sene içinde bambaşka şeyler konuşmaya başlarız.
Akset Enerji Üretim A.Ş.
Elektrik üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti ile enerji verimliliği projeleri geliştirilmesi ve uygulanması.
Şirketimizin 30.06.2025 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında onaylanan bölünme işlemi 02.07.2025 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde 01.07.2025 tarihi itibari ile tescil edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1454422
Hayırlı olsun.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri