Sayfa 352/359 İlkİlk ... 252302342350351352353354 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ...bir kesim de bekliyorki bunları unutsun herkes, yani 22 yıllık düzenin biteceğini bile bile borsada ralli başlasın..
    nasıl olacak yatırımcı girmeden..
    Yatırımcı girecektir.

Nevcut yatırımcı varlığını ciddi şekilde yükseltecektir.

Ev altın vs eldekini koruma arzusu kazanca yönelecektir.

Hele SPK emin ellere geçerse.

2000 YILINDA;;;

AYU RALLISINDE BATAN....3 spekulator taniyordum....BATTILAR....MAL ELLERINDE KALDI....TASIYAMADILAR.

V CIKISI YAPAR....V DUSUSU ILE SONLANIR....BATAN BATAR....KALAN SAGLAR BIZIMDIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    AYU RALLISI.....

HEDEF FEYZA ya donusebilir mi.....

bu....

GEOPOLITIKLE ilgili....disaridan turkiyeye para verilmesi ile ilgili....

gundemimimde.....emme.....hedefimde degil.....hedefimde yuzde 50 ciktimi....GOM VAR.
    akkız %40 yaptı bankalar hedefe yaklaştı

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    YEGEN....

gozum onlarda....ZIRAAT GOMMEYE BASLARSA....ayu rallisi filan kalmaz....

ziraat....DOLAR-TL cikmasin....borsadan kar edenler gidip ona binmesinler diye....TETIKTE....

BURADAN.....nefes almadan 8000 e ineriz....ALIMALLAH.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

HER ALTERNATIF....onumde yegen.....her tedbiri aldim....benim ZEKAMLA basetmeleri imkansiz.

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    akkizda 75 i siki siki takip et yegen.....civitirsa....BIZDE CIVITACAGIZ....ben TALANDAYIM...gerisi beni irgalamaz....

7. hani daha karpuz kesecektik

Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    hani daha karpuz kesecektik

bu graf onemli....AYU RALLISI MI.....DEGIL MI GRAFI BU......

10 300 ASAMAZSAK BURAYI....ayu rallisi yatar.

Sayfa 352/359 İlkİlk ... 252302342350351352353354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •