Sayfa 211/218 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon
Arama sonucu : 1740 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bu kadar zopa yedik, eğer endekis düşmezse basarım haktan beddua klibini
    Hamdım Piştim Yandım

2. Beceriksizsiniz o gapı kullanamadiniz. Yazık size. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Nasıl bir hisse bu yaw, düşerken çok kolay düşüyor ama çıkarken çok zor çıkıyor.

Endekis toparladı hadi taktacı yavaştan sende toparlan
    Hamdım Piştim Yandım

4. Şirketin sahibi olduğu PETLİM, SOCAR 'ın ağırlığındaki yönetimlerin el sıkışmasıyla, yine bir SOCAR şirketi tarafından, en kötü zamandaki değerlemesiyle satın alınıyor, kimsede demiyor ki bütün bunlar gerçekleşirken bugünlerin geldiğini öngöremeyen Petkim 'in başındaki kişi hala neden görevden alınmıyor ? Bir insanın başarılı yada başarısız addedilmesi için daha ne olması gerekiyor ?

En iyisi Şirinler paylaşmaya devam etmek sanırım.

y.t.d.

5. Şirket ille de PETLİM 'i satacaksa, bu satış için bir aracılık firmasını yetkilendirse ve herkesin son anda duymadığı bir süreçle bu satış süreci işleseydi kötümü olur du ? Belki daha iyi fiyat veren firmalar olacaktı ? Şimdi bu fiyat rekabetin oluştuğu fiyat mı ?

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Maliyetime gelsin 1 dakka durmam buralarda
    Kolpaci abinin 25 tl benim 23 tl AmigoOrhan abinin 19 tl
    Spekin 16.50 tl
    ben iki kere gittim geldim ... üzüyor buralar da görmek dayanamıyorum gene alıyorum.. Ben az lotla üzülüyorum bu zat-ı muhterem zeytinci nasıl uyuyor ben onu merak ediyorum ...paranın 50 oldugu ortamda nasıl dayanıyor bu hareketlere ...ee toplantılarada katılıyormuş yukarıda yazıldı. hani cok cılgındı cok deliydi dağı sele katar götürürdü. )))) bence bu herifler birbirini yiyor olan bize oluyor...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Grafike göre 3 defa 16.50 den alıp 17 den basmış.. Grafikte Çok bariz testere görünüyor
    Direnc seviyesi 17 rakkamı yine ordan basarsa 4.defa olucak bu hareket
    Basmazsa direncını kırarsa da 18 e kadar önü açık, 1 direncte 18 de mevcut
    Bugün niye düştü diye takaslara baktım değişen bir şey yok, teknik olaraktan 18 deki direncine çarpıp düştü diye bahane buldum artık bu soyguncu hırsız napıcak diye müneccimlikten ben bıktım herifler bıkmadı.
    Bisttin yüz karası böyle 1 tahtaya nasıl bulaştık aklım almıyor. Bu nedir ya
    Şamaroğlanı deye gelen vuruy giden vuruy
    Sahipsiz kalmış yada ciddi sorunlu 1 şirket bizim bilmediğimiz bişeyler var arka sokaklarda
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Spenc hocam öncelikle çok geçmiş olsun, tez zamanda acil şifalar dilerim.

Grafiğin güncel hali 16.41 fibo, sarı trend 16.20 haftalık 200 ema 15.82 şeklinde.
    Bunun naciler arası gitmeleri gelmelerine bitiyorum. Gap alırlar mı alırlarsa döner mi yoksa yine oralarda mal yedirmeleremi gebe bırakırlar. Hacim gün geçtikçe arttı, takas değişiminde citi ve bofa almış, bofanin önceki aylardaki alımları çokta iyi olmuyordu sonrasında bu ay yeni bir ay aynı mı olur olmaz mı zor bilmek ayrıca toplam fark kısmında alım olurken satım tarafida yatırım fonları. Yine kötüyü gostermislet yatırım fonları satışı ile. Yoksa toplam fark kısmına bir park mı söz konusu. Kafalar yine karışık vesselam.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 211/218 İlkİlk ... 111161201209210211212213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •