Sayfa 423/448 İlkİlk ... 323373413421422423424425433 ... SonSon
Arama sonucu : 3583 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Berkimcan yorumlarınızı bekliyoruz

EREGL günlük, BofA ve HSBC kamyonu dayadı!

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aklımızı alacak aklımızıı

Ytd
    Benim aldı, dayanamadım kaptırdım malları

4.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    Benim aldı, dayanamadım kaptırdım malları
    Sen de maşallah top çeviriyorsun Bofa ile kaçıncı kaptırış, kaçıncı alış, helal olsun...

Herkese selamlar....

Ereğli %25 önde benden. Bir ara eşitlenmiştik... Aklımdan geçmedi değil, dönüş!...

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, BofA ve HSBC kamyonu dayadı!
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sen de maşallah top çeviriyorsun Bofa ile kaçıncı kaptırış, kaçıncı alış, helal olsun...

Herkese selamlar....

Ereğli %25 önde benden. Bir ara eşitlenmiştik... Aklımdan geçmedi değil, dönüş!...
    Şans abi tamamen, bildiğimizden degil.

EREGL günlük, bugünde BofA kamyonu dayadı ama yıkım için! gerçi satışını 16.5 mlyn dan 13.5 m a düşürdü!

8. oyakın başına geçen yeni Başkan ereğli ve oyak iştiraklerini eski günlerine döndürürmü acaba .merak konusu.oyak iştirakleri uzun zamandır tukaşla başlayan hektaşla ve ardından ereğli ile devam eden büyük çöküş veya başka ???? bi şe. devam edecekmi bakalım ereğli tekrar o eski borsayı sürükleyen devasa gününew dönecekmi. oyak Başkanılığı önemli ne yazıkki son yıllarda iştirakler borsada büyük çöküştelerdi.garip satışlar garip baskılar zararlar falan izleyelim bakalım şu an ereğli hala patanaj atıyor .hoş geldin Başkan diyemedi hala.herkes merakla izliyor.

Sayfa 423/448 İlkİlk ... 323373413421422423424425433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •