Sayfa 847/1005 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
    konu açılmışken,
    30bin telen var diyelim ihtiyacın olmuyan 1 para olsun bu
    tek hisse yerine,
    eşit miktarda bist30 dan herbirinden bin tllik alırsan, endekis yükselirken mutlak kazanırsın.
    Ama tek hissede o şansın olmaz, senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir sende arkadan bakarsın melül melül benim hisse çıkmıyor deye
    o zaman endeks hisselerinden bes yapın %30 devlet katkısını da kapın

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, 1 Ağustos olmazsa başka zaman olur. Sizin bir güzel sözünüz daha var: "Borsada fırsatlar hiç bitmiyor."
    Herif türkcelle bağlanır hayata, ttkomla deptürür, pegasusla uçurur, çikilolatalı gofretle besler heç anlayaman fırsatın kaçıp gittiğini
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    o zaman endeks hisselerinden bes yapın %30 devlet katkısını da kapın
    Mikemmel ötesi 1 bes olur bence
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bu amirallerin arasında üstüne üstlük 4 bin lirayla kimse bulamaz abi beni, ben bile bulamıyorum kendimi. Düşün abi alım emirleri geçiyor diyelim: 10 milyar dolar- 20 milyon dolar- 5 milyar euro- 4 bin lira- 80 milyar sterlin- 50 bin dolar... Nerede benimki?
    ama bazen amirallerin 1-2 si endeksten hızlı gider ama sen hissetmezsin, tersi de olabilir. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mikemmel ötesi 1 bes olur bence
    size bes stratejisi yazayım, kesin kazanç garantili.
    ilk başlangıç full ppf diyelim.
    endeks haftalık grafiği ağırlıklı ortalamalara göre al verdiğinde full endeks bes fonuna geçiyorsun. sat verdiğinde full ppf ye geçip orada tekrar endeks haftalık grafiğin al vermesini bekliyorsun.
    hangi ortalama seçeceğin için back test yapılıp bakılabilir. genelde trendleri rahatlıkla yakalar, düşüş dönemlerinde de ppf ile paranı korur hatta faizini alırsın.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ama bazen amirallerin 1-2 si endeksten hızlı gider ama sen hissetmezsin, tersi de olabilir. bence
    Evet abi. Ben 2022'de zorla gidenlere denk gelmiştim. Aralık düşüşünde de en istekli olmuşlar, batırmışlardı beni.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    size bes stratejisi yazayım, kesin kazanç garantili.
    ilk başlangıç full ppf diyelim.
    endeks haftalık grafiği ağırlıklı ortalamalara göre al verdiğinde full endeks bes fonuna geçiyorsun. sat verdiğinde full ppf ye geçip orada tekrar endeks haftalık grafiğin al vermesini bekliyorsun.
    hangi ortalama seçeceğin için back test yapılıp bakılabilir. genelde trendleri rahatlıkla yakalar, düşüş dönemlerinde de ppf ile paranı korur hatta faizini alırsın.
    Bes yönetimini gerçekten iyi strateji ile takip edersen yatırım işinde büyük başarı elde edersin, benim 1 arkadaş para vererek fon yöneticine yaptırıyor, oldukça başarılı bu konuda
    Hamdım Piştim Yandım

BES stratejisi bana uymaz herhalde. Hem 4 bin liramı kabul etmezler.

Sayfa 847/1005 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •