Sayfa 191/196 İlkİlk ... 91141181189190191192193 ... SonSon
Arama sonucu : 1563 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. [IMG][/IMG]

Düşeni kırdı gibi, artık tek hanelere veda etmeli, bu fiyatlarda yalansın sen Aksa.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Değerli arkadaşlar
    Son zamanlarda açıklanan birleşme, bölünme gibi haberler ne ifade ediyor ben anlayamadım.Bunları anlamak için konunun uzmanı olmak gerekir diye düşünüyorum.Çok değer verdiğim forumda da bu konular pek tartışılmadı diye düşünüyorum.Keşki olanı biteni anlayabilmiş olsaydım
    Tüm arkadaşlara Selam ve saygılar

Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Buhur bey de ilgilenmeye başladığına göre var bir umut, piyasa da birgun bunun farkına varacak elbet.

5. Çift haneleri görünceye kadar protesto ediyorum şirketi, bunca yatırımla bu fiyatlarda kalıyorsa, kalkmaya müsade edilmiyorsa ne diyeceksiniz, adios.

6. Son dönemler bir kaç şirket hisselerini satın aldı ( belki eplison un kalan azınlık hisselerini de alabilir). Bu satın almalar uzun dönemli olumlu ama yüksek maliyetleri kısa veya orta dönemli yüksek bedelli sermaye artışlarını da söz konusu edebilir. Çünkü böyke yüksek faiz ortamında finansal borçla bu satın almaları karşılamak peki cazip değil.

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Son dönemler bir kaç şirket hisselerini satın aldı ( belki eplison un kalan azınlık hisselerini de alabilir). Bu satın almalar uzun dönemli olumlu ama yüksek maliyetleri kısa veya orta dönemli yüksek bedelli sermaye artışlarını da söz konusu edebilir. Çünkü böyke yüksek faiz ortamında finansal borçla bu satın almaları karşılamak peki cazip değil.
    Bedelli yakışır 💪

8. Şirketimizin %50 oranında pay sahibi olduğu DowAksa Advanced Composites Holdings B.V.'de, diğer ortak Dow Europe Holding B.V.'ye ait kalan %50 oranındaki payların tamamının Şirketimizce devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 03.07.2025 tarihli toplantısında izin verilmiştir.

Pay devir süreci, kapanış koşullarının ve diğer iş ve işlemlerin tamamlanması ile sonlanacak olup, konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Saygılarımızla,

Bu hisse iyice çöp oldu, 10 bin endekste 9'larda hala, haberlere de tepki yok maalesef.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Sayfa 191/196 İlkİlk ... 91141181189190191192193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •