Sayfa 383/388 İlkİlk ... 283333373381382383384385 ... SonSon
Arama sonucu : 3098 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sayın Bawer artık eskisi kadar inatlaşmıyorum hisselerde atatp bal yapmayan arı gibi belki bir gun gider ama bekelmeye benim için degmicegi için çoktan satıp çıktım...
    Bal yapabilme ihtimalinden dolayı bekliyorum Metehan hocam, Eggub'de ısrarla bekledik 108'e kadar çıktı, beklemede ekmek yok maalesef, bu kadar açık ve net bir baskı var ki bir bıraksalar çok uzaklara gidecek gibi, ağustos eylül gibi farklı yerlerde olmasını bekliyorum, şirketin alım yapmaması güven zedeleyici, hakkınızda hayırlısı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.
    sn.yönetici
    bu tür paylaşımlar normalmi.,

4.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Şirket için iyi haber ama tahtacı hiç kayda almıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Şirket neler yapıyormuş beee.

6. Bugün tarafımıza ulaşan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.07.2025 tarihli yazısı kapsamında; Bağlı ortaklığımız ATP Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin, nitelikli yatırımcıya satış suretiyle gerçekleştirdiği, 60.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 125.000.000 TL'ye artırılmasına ilişkin sermaye artırımı tamamlanmış olup, bu kapsamda ihraç edilen paylara ilişkin ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştır.
    Onaylı ihraç belgesi açıklamamız ekinde kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1464488

Sayfa 383/388 İlkİlk ... 283333373381382383384385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •