Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop LXV

1. haftalık sistemin yukarı çalışması demek en az orta vadeli yukarı trend demektir..
    chp ye yapılan operasyonlarla bunlar halkı sokağa dökmekte kararlı, yürüyüşler eylemler ve belki daha ötesi..çünkü başka çareleri yok..kaos çıkartacaklar..
    gündemimizde bu varken haftalıklarda tuzak kurup hangi yerliyi sisteme sokacaksın..stopajı % 50 yapsan da sistemin çürümüş senin..
    8500 ler aşağı kırılana kadar 1 lot bile almamaya devam..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. Hafta sonu silah bırakma hikayesi üzerine konuşma olacakdır .
    dünde bahçeli ile son konuşma detayları istişare edilmiştir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, kısa süre önce CHP’li Manavgat Belediyesi’ne yapılan operasyonda baklava kutusunda bulunan 110 bin euroya atıfla dikkat çeken bir eylemde bulundu.

Gökçek, üzerinde “Rüşvet için CHP” yazan bir baklava tepsisiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldi.

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu tepsinin videosunu yayınladı ve altına şu notu düştü:

“Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler kusura bakmayın, bu baklavanın içinde Euro yok. Ama yine de afiyetle yiyebilirsiniz.”

Bu hamle CHP'lilerin tepkisini çekerken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

ÖZEL, ADANA'DAN YANIT VERDİ
    Gökçek'in yaptığı bu baklavalı göndermeye, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Adana'da gerçekleştirdikleri mitingde yanıt verdi.

Zeydan Karalar'ın tutuklanmasına tepki olarak düzenlenen mitingde konuşan Özel, AKP'li Osman Gökçek'in bu paylaşımına tepki gösterdi.

Özel şu ifadeleri kullandı:

-Orada Melih Gökçek var. Oğlunu biliyor musunuz? Bozuk tohum. Gitmiş baklava kutusu yapıp ahlak dağıtıyor. Senin Partinin Başbakan Yardımcısı babana Ankara'yı parsel parsel sattın demiş.

-Senin kursağından geçen her lokmada haram var. Bozuk tohum.

-Şu evlatlara bak biri doktor, zorunlu hizmette. Diğeri kendi işini yapıyor. Belediyeye istiflenen yok.

-Senin oğlun 600 milyonluk villa yaptıracak. Sen devlet memurunun kocasına rüşvet yiyor diyeceksin.
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışmış.

Ne diyorlarsa tam tersi bende.

TTRAK ve Dinazorları her geçtiğimde görüyorum artı şehir girişlerine harcanan milyonluk ne olduğu belli olmayan ucubelerede saydırıyorum.Bir
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sn. Emlak,

Ben Trakyalıyım... Bu kişi de trakyalı idi ama ben onun trakyalılığını kabul etmiyorum...

İsteyen dilesin... Ben dilemiyorum...

Herkesin kendi tercihleri ve bunun da sonuçları vardır... Siyasi bir polemik olsun da istemem...
    aynen polemik etmeyelim..

öte tarafta jöle var mı ... mühim olan o

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hafta sonu süprizi, stopajın %17.5 lara çıkması, son 3-5 günde borsanın 9.000 lerden tepmesi, göstermelik ve tuzak olan yabancı girişi, hepsi haftalık dip çalışmasına verilmek istenen destektir..
    amaç ne; BORSADAN KIÇINI TUTARAK KAÇAN YERLİYİ TEKRAR YAKALAMAK 2. KEZ TECAVÜZ ETMEK..
    ama yerlinin acısı devam ederken kimse 2. kez tecavüz edemez..
    2 hisseden az çok kazandım sonra geriledi dedim aldım tam kucak oldum bunlarda.ECILAC bunda devam Naten Bugün biraz daha al sat yaptım maliyet düştü dur dedim.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aynen polemik etmeyelim..

öte tarafta jöle var mı ... mühim olan o

Jöle var mı bilemem ama İ.Melih 6 milyar dolarlık jelibon rezervinin bulunduğunu söylemişti.

https://www.haberler.com/soguk-haber...046217-haberi/
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Jöle var mı bilemem ama İ.Melih 6 milyar dolarlık jelibon rezervinin bulunduğunu söylemişti.

https://www.haberler.com/soguk-haber...046217-haberi/
    melih gidince 1 değil 5 tepsi baklava dağıtabilüle mecliste

üstüne dinozor çikeleteları...

hayat beyle..

sıraynan..

Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz