Sayfa 959/1005 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop LXV

1. müjde verdi asrın liderimiz hamdolsun. endeksiz uçmuyor kırılan kanatlar,hepimiz gardaşız dedi.u zaman alın alın.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi s1 de benim zarar nötrledi, sen kâr yazmışsındır, çok ballusın çoook
    Yarısını okuttuk. Biliyorsun biz iç kişiyiz. Yukarılara da satış yazdık.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eskiden işçi abi güzel güzel nağme gibin yazardı. En son ev satarken hanıma yakalanınca terlik tamiri bally ile uğraşmaya başladı
    Velet lerle baaşım dertte, herkeste vardır, bizde geçiyoruz işte salih abi,
    Her ğün piyango vuruyor bana

4. Bozkurt reisim hünkârım kızmayacam dersen senin de aktör olduğun sekiz dokuzlu bir fıkra yazacağım

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Velet lerle baaşım dertte, herkeste vardır, bizde geçiyoruz işte salih abi,
    Her ğün piyango vuruyor bana
    İşçi abi bally ile terlik tamiri yapman sorun değil de o ballyi içine çekersen dünya flu olur. Bak Bozkurt reisime çekiyor sonra da bana beni afrigaya film sekiz dokuzlu çekmeye götür deyo

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Direnci kıramadı sindoma abi malları verdim Haftasonuna malsız girecem.
    Bol kazançlar
    Cuma günü verdiğim malları usuldan yerine koymaya çalışacam sindoma abi, piyasa beklediğimden güçlü duruy, herifi suyuniçine çekemiyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Oğlana araba aldık. Bir kere bindim. Bir kere pikniğe görür dedim işim var dedi. Sorsan etrafa benim çocuk pırıl pırıl evliya gibi. Sigaraya da başlamış. En azından pars konusunda sapıtmadı. Bedelli askerlik için gidecek Eylül de para biriktirecem diye gündüz bir yerde akşam hafta sonu başka yerde çalışıyor. Yalnız o ekstra parayı ben görmüyorum

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 959/1005 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •