Sayfa 958/1005 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Long cular voleyi vurdumu?

bir yerde yazmışlarda ondan soruyorum.
    Hava aldılar gibi
    paralar Bozkurt abiye gitti yine

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Benim takım taklavat alım fırsatı vermedi.
    Biraz daha ekleme yapabilseydim.

3. Bu saatte n sonra bademlerin tayfası da kalkar, onlarda sona yaklaştıgını biliyor lar,
    Son vagonlara atlamak lazım,
    Demedi dime ibrahim

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Karadenizi tercih edin oraları kurutun
    2 ay yaz ya var ya yok ne yapacaklar Karadenizde. Gidilecek en iyi yer Sinop orada da yazın İstanbulda görmediğim Trafiği çekiyorum İnsan kafayı yiyor. Hem bu topiğin çoğunluğu oradaki insanlara kolay kolay alışamaz. Haritada Sinop tan sonra sağ taraf bambaşka bir dünya sol taraf bambaşka bir dünya. Susuzda olsa Ege güzel.

Biz burada saçma sapan konularda gereksiz tartışma yapıyoruz. Bu işi ben şahsen bir iş olarak görüyorum para kazanmak için yapıyorum. Misal burada goy goy olacaksa kahvehaneler var mesela PEKGY yakalayabildin mi? Piyasada bunlara kafa yormak lazım. 1,3 nere 2 lira nere 4 günde. Piyasada fırsat hep var hep te var olacak bu borsa zaten uzun zamandır çok gereksiz yere iskontolu işlem görüyor. Bence bir sürü hissenin patronu ve spekülatörü yaya kaldı yanlış işler yaptı.

Endekse artık USD bakılmalı 262 USD üzerinde ortalamalar bir kendine gelmeli sonra dirençler 279 usd ve 328 USD. Esas borsa 328 USD geçilebilirse olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

sürpüzlerin bisti.....

aldınız mu sürpizi..

terör bitti... çığın soğaaa... bayram edin..

dolır

40,2065
    %0,017
    +0,0069 Bugün

6.  Alıntı Originally Posted by pen6 Yazıyı Oku
    Hava aldılar gibi
    paralar Bozkurt abiye gitti yine

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yaaa güldürme beni. Buna para yerine gazoz kapağı bile uğramaz. Dedim ona şifasını itfaiye hortumu ile 40 kiremit üstünde yıkatıp hortumu da itfaiyecinin insafına hünerli ellerine bırakacağız

7. Eskiden işçi abi güzel güzel nağme gibin yazardı. En son ev satarken hanıma yakalanınca terlik tamiri bally ile uğraşmaya başladı

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    S1 de benden 55 gademe iyisinya o bakımdan gözüm kaldı dayucuğum
    Şaka maka bi memur maaşı zararda bekliyik kaçgündür ama olsun sıkıntı yok, nassa lazım olmuyan parayı yatırdık
    Ayasofya abi s1 de benim zarar nötrledi, sen kâr yazmışsındır, çok ballusın çoook
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 958/1005 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •