Originally Posted by
ayhan53
Karadenizi tercih edin oraları kurutun
2 ay yaz ya var ya yok ne yapacaklar Karadenizde. Gidilecek en iyi yer Sinop orada da yazın İstanbulda görmediğim Trafiği çekiyorum İnsan kafayı yiyor. Hem bu topiğin çoğunluğu oradaki insanlara kolay kolay alışamaz. Haritada Sinop tan sonra sağ taraf bambaşka bir dünya sol taraf bambaşka bir dünya. Susuzda olsa Ege güzel.
Biz burada saçma sapan konularda gereksiz tartışma yapıyoruz. Bu işi ben şahsen bir iş olarak görüyorum para kazanmak için yapıyorum. Misal burada goy goy olacaksa kahvehaneler var mesela PEKGY yakalayabildin mi? Piyasada bunlara kafa yormak lazım. 1,3 nere 2 lira nere 4 günde. Piyasada fırsat hep var hep te var olacak bu borsa zaten uzun zamandır çok gereksiz yere iskontolu işlem görüyor. Bence bir sürü hissenin patronu ve spekülatörü yaya kaldı yanlış işler yaptı.
Endekse artık USD bakılmalı 262 USD üzerinde ortalamalar bir kendine gelmeli sonra dirençler 279 usd ve 328 USD. Esas borsa 328 USD geçilebilirse olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri