Vestel Çinli teknoloji devi Hisenseye ortak olmuş hisse -3 yemiş olaya bak
Vestel Çinli teknoloji devi Hisenseye ortak olmuş hisse -3 yemiş olaya bak
Darod enerji zoren bilancosunda kac milyon dolar gosteriliyordu. Bu satisla kar mi olustu, zarar mi? Yokmu bir ustad, bizi aydilatsin
Selam,
Cepten buraya kopya yapıştır yapamadım ama;
2025/Mart dönem mali tabloların dipnotlar/iştirakler açıklamalarından, bahse konu iştirakin; “özkaynaklar yöntemiyle değerlenen yatırımlar” altında izlendiğini okudum.
2025/03 dönem bilançoda ilgili yere baktığım da ise kayıtlı olan değerin 2.969.888 (milyar) TL olduğunu gördüm.
Al-sat tut değildir
Bos laf kardesim adam heryere burnunu sokuyor bugunde yine birilerine ortak olmus sarj altyapisi icin yalan . Belki kucucuk bir sirket atip duruyor
Beskide paylasti gecmisten iste yok kendi sondaj yapmis dogalgaz bulmus yok ceyhan boru hatti zoreninmis zoren yapmis . Yalan dolan hepsi .
Adami hayati bu karakteri bu . Wrenhouse ile avrupya sarj alt yapisi ust yapisi icin giriyor . Bugun vestelle avrupaya baska sirketle sarj altyapisina giriyor .
Aptal isleri cok fazla 3 5 aktarirsa burdan oraya yolunu buluyor iste
Böyle bir günde, en azından
3.40’ı test edip, 3.37 kapatmalıydı😏
Al-sat tut değildir
Yillardir burda yazarim , daha 3 ay once yine tekrarladim . Bu sirket ne olacakta prim yapacak bilen hic kimse yok .
Usd mi gidecek yekdem den , usd sabitmi yada azmı gidecek borc icin
Ptf ler mi iyi olacak tavana vuruyor 2022 den beri ilk kez 3000 barajinn ustunde istikrarli 10 gundur .
Satis yapti az yada cok 200 milyon usd girdi .
Diger enerjiler hisseler endeks dahil nerdeyse imamoglu gap ini kapadi .
Bu essegin %20 si var . Niye acaba ordan cikanlar buraya gelsin mal yedirsin diyemi .
Ahmet nazif salak mi gecen gun %6.5 artidan %-2 ye vurdu . 1 aydir formasyon gosteriyor tahtada oyun oynuyor keriz ariyor .
Kendi kazanacagi parayi israrla neden baskalarini bekliyor.
Sonuc : bu kagida neyin yaradigini kimse bilemez boyle aşağılık duzenbaz yatirimda olmaz . 25 senedir hicbirseye tepki vermeden herseye duserek oyuzden ayni yerde kaldı .
.
Burada olan arkadaslar yatirimla alakasi yok . En dandigi odas huner gibi sacma sapan hisseler bile bundan rahat ve yatirim karsiligi .
Bunun ipi cekilmedikce bu ölene kadar boyle devam eder birde wrenhouse sardı basimiza , bir bedelli gecirdi adamlara bir daha yapmak icin sacma sapan seyler yapiyor zaten yatirim adi altinda .
Panel aliyor alfas ile milyon usdlik ortakmoluyor smartg ye 100 m.usd siparis veriyor . 400 m usd ye santral yapiyor . Bunlarin ne hayrini gormusse alelacele birde bunlarla ugrasiyor .
En dandik enerjide sektorunu birak zes olsa o bile zirvelerinde olmasina yeterdi .
3 lirada verecegi hisseyi 8 10 lirada verir 20 ye cikarir zoryen arzini yapistirrdi . Ama bunda o kapasite yok o verimlilikde ucuzcu bu .
3 kurus icin zoryen arzindan oldu endeks 10 a katlarken enerjiler arz yaparken 3 4 milyar usd ye . Allah yedirmedi buna o arada 2 milyar usd ye cakardi zoryeni kimse fiyata bakmiyordu sahte karlarda gonderiyordu zorene
Sonuc ne oldu 2024 olmus basvuru yapiyor 🤣🤣🤣 bence sinan ı da bu yuzden kovdu .
Son yaptiklariyla zaten iside bitti
Sonuc olarak burda enerji elektrk zam kar onemli degil hepsini torpuler . Isterse 10 milyar zarar gonderir isterse 10 milyar kar .
Bunu diger enerjilerden ayiran ne ??? Hic birseye katilmiyor . Derdi ne yine tekrarliyorum sacma sapan tahtada birileri var dert bu .
Herkesin jes i fokurduyor bunda sıcak sumu yok herkesin baraji doluyor buna yagmurmu yagmiyor .
Araci kurumlarda nadir uretim artiran az ama istikrarli zoren bunlardan biri. Cok acaip artis degil ama az ama istikrarli .
Ama hepsinden geride 20 senedir .
Bedelliler olmasa sirket degeri suan 50 milyon usd idi . Bistin en ucuz hissesiydi . Kendi birsey katmadi insanlardan aldigi parayla piyasa degerini artirdi .
Yer İmleri