Sayfa 41/830 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 6639 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kchol ile Asels fiyatı eşitlendi
    Kulakları çınlasın akcay abi olsaydı sorardık. hankisine basalım ikili ganyanda derdük
    aseelsn şişti ama jeopolitik hikayelerden 200 tl daha önce gider bana göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    İnanmam abi, olumlu anlamda diyorum, çok hesapçıdır kendisi; olmalı da çünkü baba olmak zor iş.
    Bu senin nasibin tek abi, 9binde iken Karaduman dayumu çok uğraştım mallanduramaduk ama seni mallandurduk, sende Karaduman dayu gibi trade yapmıyorsun ama enazından kârda otur zarardan çabuk çık taktiğin mevcut
    10bin üstü malları tutmuya devam
    Hamdım Piştim Yandım

3. Irak hükümeti, IKBY'nin üretilen petrolü devlet şirketine teslim etmesi kararı aldı

Irak Bakanlar Kurulu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) üretilen tüm petrolün Irak'ın devlet petrol şirketi SOMO'ya teslim edilmesi ve teslim edilen her bir varil için 16 dolar avans ödenmesi kararı aldı.

Irak Başbakanlık Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada dün toplanan Bakanlar Kurulu kararlarına yer verildi.

IKBY hükümetinin bölgede üretilen tüm petrolün gelirlerini Irak'ın Devlet Petrol Şirketi olan SOMO'ya teslim etmesi ve teslim edilen her bir varil için 16 dolar avans ödenmesi kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, IKBY'de üretilen petrolden Bağdat'a günlük en az 230 bin varil teslim edilmesi gerektiği ifade edilerek, üretimin artması halinde ise ek miktarın da SOMO'ya aktarılacağı kaydedildi.

Alınan kararlara göre ayrıca petrol ihracatının durması halinde, tüm petrolün Irak Petrol Bakanlığı'na verileceği ifade edildi.

Açıklamada, üretilen 50 bin varil kısmın IKBY yerel tüketimine ayrılacağı vurgulanarak, bu miktarın üretim ve taşıma maliyetinin de IKBY hükümeti tarafından karşılanacağı aktarıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ürün satış gelirleri, maliyetler düşüldükten sonra Irak'ın genel bütçesine aktarılacak. IKBY'nin ihtiyacı halinde, Irak Petrol Bakanlığı, bölgeye günlük en fazla 15 bin varil petrol ürünü sağlayabilecek. Bu ihtiyaç, merkezi ve bölgesel petrol yetkililerinden oluşan bir komite tarafından değerlendirilecek."

Alınan karara göre, IKBY hükümetine, mayıs ayı için 120 milyar dinarlık tahmini ödeme yapılacağı belirtildi.

Ayrıca Irak Federal Mahkemesi kararına uygun şekilde, IKBY memur maaşlarının yerelleştirilmesinin (bankalara aktarılması) üç ay içinde tamamlanacağı ve Bağdat'ın bölgeye göndereceği ödemelerin de sadece yerelleştirilen maaşlar için geçerli olacağı kaydedildi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kchol ile Asels fiyatı eşitlendi
    Kulakları çınlasın akcay abi olsaydı sorardık. hankisine basalım ikili ganyanda derdük
    Cidden suyun içinde kalmaya çok meraklısın. Tekin kalbi temiz diğer dayunun kalbi örümcek bağlamıştır herhalde muzmin muhaliflikten. Vatandaş sadece siyaseten muhalif değil bunu herşeye muhalif olarak hayat felsefesi haline getirmiş işi zor
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi lönkleri yerine koyup koymamakta kararsızım, belki Haftasonuna flat girenbilürüm, sen başıın çaresine bak, kutu puslu gösteriyor
    Diğer tarafta o kapanışı yaz sonra burada böyle kıvran. İnan dua et seans içinde dikkatini dağıtmak istemedim çok ağır yazardım buna Bir de orada pıvan peşindesin. seni esefle kınıyorum.

Herkese iyi hafta sonları dilerim.

6. 18.07.25 Cuma

XU030YVADE , 11947-12083 gördü .. 11987(uzlaşma 11990) kapattı. -%0.46

Alemin şorterlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post7059881

Şort pozisyon aynen devam ..

Tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu diliyorum

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 24 kişi okumaktadır. (8 üye ve 16 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, loto, Master_Kamaji, mistyimage, sindoma53, TEK+, Zdx&Lunar Soul

https://www.youtube.com/shorts/5LG6R3dP9RY
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Diğer tarafta o kapanışı yaz sonra burada böyle kıvran. İnan dua et seans içinde dikkatini dağıtmak istemedim çok ağır yazardım buna Bir de orada pıvan peşindesin. seni esefle kınıyorum.

Herkese iyi hafta sonları dilerim.
    Napim dün 3 pivan aldık diye bi dövmediğin kaldı, sanki listeyi ben deldürdüm, kimse yukarı tahmin yapmamışsa suç bende mi
    Bende sırf senin için listeyi deldirmeyelim deye bugün de yukarı sıktım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 41/830 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •