Sayfa 400/415 İlkİlk ... 300350390398399400401402410 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
    Hocam hayırlı günler valla hergün bakıyorum hocam bugün kağıtlarla ilgili iç açıcı birşey yazar diye ama boş benim kağıt pkart inşallah güzel birşeyler görüp yazarsın şöyle bir hareketlendi sayfamız tşk

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aklıma gelen bir projeyi dinlenirken kafamda şekillendirdim ve yapay zeka destekli de hayata geçirdim...

DJI için döngüleri ve döngülerin terse dönüşlerini gösteren bir grafik oluşturdum...

Bu grafiğe göre 2026 içinde maksimum seviye görülüp, düzeltme yaşanması gerekiyor...

2025 yılında dip olmuşuz. Bu da grafikte görülebiliyor. 2026 bu nedenle önem arz ediyor. Artık geri dönecek durumu kalmadı. Bu nedenle yükseliş kaçınılmaz olacaktır... :ok

2030 yine önemli tarihlerden ama sanki 2030 'a kalmadan ciddi bir düşüş dalgası bizi bekliyor olacak gibi duruyor...

İnşaAllah o zamana çıkarsak grafiği günceller, duruma o zaman daha yakından bakarız...

Borsanın çözümü aslında basit:

- Borsa tamamen psikolojik dayanıklılığa bağlıdır...

Eğer psikoloji borsaya uygun değilse, en iyisi hiç bulaşmamaktır. Çünkü karşıdaki sistem tamamen bunun üzerine kuruludur...

Hiç kimse; ben yönü tam olarak yakalarım, zamanında alr/satarım, hatta gidecek hisseleri tam isâbet yakarım diyemez. Bunu diyebilmek için sistemin içerisinde olmanız gerekir. Yoksa unutulmaması gereken:

- Sistem her zaman sizin üzerinize oynar...

Buna göre düşünüp, buna göre hareket etmek gerekir...

Olay çok detaylı ve anlat anlat bitmez. Geçmişte de çok yazdım. Yine de yazarım ama çok fazla yazacak durumum yok. O nedenle özet yaptım...

O sizin çevrenizde gördüğünüz; şöyle vole vurdum, böyle zengin oldum diyenlerin neredeyse hepsi; ya sistemin içinde (tahtacı, manipülatör, yandaş tipli kişiliklerdir) ya da sallıyorlardır. Onlar bile yeteri kadar kazanmamışlardır, inanın.

Gerçek kazananlar:

- Bu işle yıllarını verip, tecrübesini imbikten geçirenlerdir...

Onların sayısı da çok azdır...

PKART konusuna gelince;

- Zor tahtadır. Tahtada sıkıntı büyük. Tahtacısı beceriksiz. Bir türlü tahtayı ele geçiremedi. Tahtayı sahiplenemedi...!!!

"Keşke bulaşmasaydınız!" diyeceğim ama bir bakmışsınız gelecek hafta aniden yüksele de bilir. Ne yaptığını ve yapacağını kestirmek çok zor...

Bu tahtaya bulaşanlar iflah olmuyor. İnşaAllah hakkınızda hayırlı olur. Benim elimdekiler tamamen bedava oldukları için benim açımdan sorun yok. Bir kenarda öylece duruyorlar, dursunlar. Zamanını gelince son sözümü söyleyeceğim...
     Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam hayırlı günler valla hergün bakıyorum hocam bugün kağıtlarla ilgili iç açıcı birşey yazar diye ama boş benim kağıt pkart inşallah güzel birşeyler görüp yazarsın şöyle bir hareketlendi sayfamız tşk
    Daha önce ne görüp, ne yazmışım; devamında neler olmuş...

Bu tip yaptığım çalışmalar çok özel ve özgün çalışmalardır...

Böyle bir çalışmadan sonra, gün gün yazmanın pek bir önemi kalmıyor...

Psikoloji ile ilgili yazıma da dikkat edip neler yapılması gerektiğini özet olarak anlayabiliriz...

Bir de yoğun işlem yapanlar sıkı takip ediliyor. O nedenle genel harici hisse bazlı yorumlar yapmamaya çalışıyorum. Tabii ki yine de özel bir durum söz konusu olduğunda mutlaka cevap veririm...

XU100...

Güncel durum...

Yön yukarı ve bir süre daha yukarı gidebiliriz...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Hocam, hayırlı günler

Prkme bakabilir miyiz müsait bir zamanda

tşk,

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Hocam, hayırlı günler

Prkme bakabilir miyiz müsait bir zamanda

tşk,
    Hayırlı Akşamlar...

PRKME...

Tüm hisseler gibi bu da tepkisini vermiş, durumunu düzeltmeye başlamış...

Bildiğiniz üzere hisseler rallide değilse (tavam tavan gitmiyorsa) , yukarı aşağı düşe kalka yükseliş sergilerler. Bu hisse rallivâri bir hareket bile yapmış denebilir...

Henüz yükseliş trendinde kalıcılık ve onay vermiş değil ama dip çalışmasını bitirdiği belli oluyor. Bir ihtimal az bir düşüş ve oyalanma ile bir yükseliş hareketi daha yaptıktan sonra nispeten ciddi bir düzeltme yapması muhtemeldir...

Şimdi geçici tepeden sonra düşüş yapıp, devamında esas yükselişi, yani BOĞA hareketini göreceğimizi düşünüyorum...

Bu beklenti sadece bu hisse özelinde değil, neredeyse tüm hisseler için geçerli bir değerlendirmedir...

Hayırlı Akşamlar...

PRKME...

Tüm hisseler gibi bu da tepkisini vermiş, durumunu düzeltmeye başlamış...

Bildiğiniz üzere hisseler rallide değilse (tavam tavan gitmiyorsa) , yukarı aşağı düşe kalka yükseliş sergilerler. Bu hisse rallivâri bir hareket bile yapmış denebilir...

Henüz yükseliş trendinde kalıcılık ve onay vermiş değil ama dip çalışmasını bitirdiği belli oluyor. Bir ihtimal az bir düşüş ve oyalanma ile bir yükseliş hareketi daha yaptıktan sonra nispeten ciddi bir düzeltme yapması muhtemeldir...

Şimdi geçici tepeden sonra düşüş yapıp, devamında esas yükselişi, yani BOĞA hareketini göreceğimizi düşünüyorum...

Bu beklenti sadece bu hisse özelinde değil, neredeyse tüm hisseler için geçerli bir değerlendirmedir...

Elinize, aklınıza sağlık
    Tşk

Sayfa 400/415 İlkİlk ... 300350390398399400401402410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •