şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
bir halt olacağı yok.
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın abi, size de... BİST 100 iki günlük hafif aşağı bekleyişten sonra hafif artıda faiz kararını bekliyor an itibarıyla. Benim faiz kararıyla ilgili beklentim 250, umudum 350, ben olsam 500'lüğü yapıştırırdım. (Karar sonrası açıklamaları anlamasam da dinleyeceğim.)
Bende bu saatten sonra hisse seçimi önemli olmak üzere en ucuzu hisse diyorum.Bu bugünden yarına kısa vadeli bir yorum değildir. Yorum orta uzun vade. Kısa vadeli işler için sorumluluk kabul etmem.9300 lerde sudan ucuzdu.
10407-10413 gapi bir de 10752 gap i var. Bugünün akşamını bir görmek lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hazine ve Maliye Bakanlığı: ÖTV matrah ve oranlarında değişiklik esas itibariyle cari açığın azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla yapıldı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
7555 sayılı Kanunla verilen yetkiler çerçevesinde binek otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) uygulamasında yapılan yeni düzenlemeyle, motor silindir hacmi, elektrikli menzil ve batarya kapasitesi dikkate alınarak, ÖTV matrah ve oranlarında değişikliğe gidilmiştir.
Bu adım, esas itibariyle cari açığın azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla atılmıştır.
Bu çerçevede;
°Satışların yoğun olduğu bazı araç gruplarında ÖTV oranları 5 ila 10 puan arasında indirilmiştir,
°Bazı modellerde mevcut oranlar korunmuştur,
°Diğer bazı modellerde ise ÖTV oranları 10 ila 20 puan arasında artırılmıştır.
Yapılan değişikliklerin hem indirim hem de artış yönlü etkiler içermesi nedeniyle, düzenlemenin yıllık bazda net enflasyon etkisinin sadece 0,0019 puan olacağı öngörülmektedir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Piyasanın faiz ihtiyacından çok sektör sektör teşvik, kredi fasa fiso beklentisi daha yüksek. 3 puan düşse ne yazar üç kağıt ekonomisi onu izler. Kredi alamıyor firmalar alsa bile bu faizi karşılayacak kar marjları mı var. Kısaca bunlar gitsin serbest piyasaya geçmesini bekliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse seçimi tabiiki önemli,
Mesela endekis 9300 lerde iken 26 dan ereğli alan biri endekis 11bine ramak kalmış ama halen ereğli 27 ise, iyi seçim yapamamış denilebilir
Aselsten başkası yalan
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Soygun çok büyük
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri