Sayfa 110/722 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 5772 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop LXVI

şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
    bir halt olacağı yok.

2. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Günaydın cemaat bol kazançlar
    Günaydın abi, size de... BİST 100 iki günlük hafif aşağı bekleyişten sonra hafif artıda faiz kararını bekliyor an itibarıyla. Benim faiz kararıyla ilgili beklentim 250, umudum 350, ben olsam 500'lüğü yapıştırırdım. (Karar sonrası açıklamaları anlamasam da dinleyeceğim.)

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
    Bende bu saatten sonra hisse seçimi önemli olmak üzere en ucuzu hisse diyorum.Bu bugünden yarına kısa vadeli bir yorum değildir. Yorum orta uzun vade. Kısa vadeli işler için sorumluluk kabul etmem.9300 lerde sudan ucuzdu.

10407-10413 gapi bir de 10752 gap i var. Bugünün akşamını bir görmek lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Hazine ve Maliye Bakanlığı: ÖTV matrah ve oranlarında değişiklik esas itibariyle cari açığın azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla yapıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

7555 sayılı Kanunla verilen yetkiler çerçevesinde binek otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) uygulamasında yapılan yeni düzenlemeyle, motor silindir hacmi, elektrikli menzil ve batarya kapasitesi dikkate alınarak, ÖTV matrah ve oranlarında değişikliğe gidilmiştir.
    Bu adım, esas itibariyle cari açığın azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla atılmıştır.
    Bu çerçevede;
    °Satışların yoğun olduğu bazı araç gruplarında ÖTV oranları 5 ila 10 puan arasında indirilmiştir,
    °Bazı modellerde mevcut oranlar korunmuştur,
    °Diğer bazı modellerde ise ÖTV oranları 10 ila 20 puan arasında artırılmıştır.
    Yapılan değişikliklerin hem indirim hem de artış yönlü etkiler içermesi nedeniyle, düzenlemenin yıllık bazda net enflasyon etkisinin sadece 0,0019 puan olacağı öngörülmektedir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Günaydın abi, size de... BİST 100 iki günlük hafif aşağı bekleyişten sonra hafif artıda faiz kararını bekliyor an itibarıyla. Benim faiz kararıyla ilgili beklentim 250, umudum 350, ben olsam 500'lüğü yapıştırırdım. (Karar sonrası açıklamaları anlamasam da dinleyeceğim.)
    Piyasanın faiz ihtiyacından çok sektör sektör teşvik, kredi fasa fiso beklentisi daha yüksek. 3 puan düşse ne yazar üç kağıt ekonomisi onu izler. Kredi alamıyor firmalar alsa bile bu faizi karşılayacak kar marjları mı var. Kısaca bunlar gitsin serbest piyasaya geçmesini bekliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Tl bazlı günlük graf imamoğlu operasyonundaki gap bölgesi kapattı 10800- 10850 bölgesi trend direnci , yukarki grafımız dolar bazlı benim takip ettiğim cam göbeği ortalamamız bir tek imamoğlu operasyonundan önce kırılmış o hareketi yapanda operasyondan haberi olanlar tepe yapıp pozisyon kapattılar , bugun o bölgeye geldik yine direnç bölgesi 2.60 üstü kalıp kalmayacağını takip edicez başarabilirse 2.68-2.70 bölgesine bir hareket beklerim.Yalnız tl bazlı gap kapanırken dolar bazlı gap kapanması için 2.92-2.95 bölgesi gerekli şuanki konjöktörde o bölgelere gidiceğimizi düşünmüyorum.Yeni bir haber olur bakarız tl bazlı dipten %20 dolar bazlı %15 bir hareket oldu 1 ay önceki iskontosu kalmadı gelecek bilançolar zayıf bekleniyor ayrıca karşılıklı makina işlemleri çok temkinli olunmalı .
    günlük graf rica edenler değişen birşey yok düşüncemde .
    bugun faiz traşı cuma not traşı bittiğinde onlar gerçi biliyor kim diyenler çıkacak badem spor
    pıst 100 sağlama yapılmaya başlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bende bu saatten sonra hisse seçimi önemli olmak üzere en ucuzu hisse diyorum.Bu bugünden yarına kısa vadeli bir yorum değildir. Yorum orta uzun vade. Kısa vadeli işler için sorumluluk kabul etmem.9300 lerde sudan ucuzdu.

10407-10413 gapi bir de 10752 gap i var. Bugünün akşamını bir görmek lazım.
    Hisse seçimi tabiiki önemli,
    Mesela endekis 9300 lerde iken 26 dan ereğli alan biri endekis 11bine ramak kalmış ama halen ereğli 27 ise, iyi seçim yapamamış denilebilir
    Aselsten başkası yalan
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Soygun çok büyük
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 110/722 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz