şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
şu forumda sürekli araba ve doalr alın ikiside bedava diyordum sürekli artık araba ucuz değil bi dolar kaldı ucuz
bir halt olacağı yok.
Bende bu saatten sonra hisse seçimi önemli olmak üzere en ucuzu hisse diyorum.Bu bugünden yarına kısa vadeli bir yorum değildir. Yorum orta uzun vade. Kısa vadeli işler için sorumluluk kabul etmem.9300 lerde sudan ucuzdu.
10407-10413 gapi bir de 10752 gap i var. Bugünün akşamını bir görmek lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hisse seçimi tabiiki önemli,
Mesela endekis 9300 lerde iken 26 dan ereğli alan biri endekis 11bine ramak kalmış ama halen ereğli 27 ise, iyi seçim yapamamış denilebilir
Aselsten başkası yalan
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Soygun çok büyük
Hamdım Piştim Yandım
21.5 den ereğli alan hatta bunu almadan önce 150 asels satan birinde sorun var mı peki? Bunu da 23 ten Aselsan alıp topiğinde 7 düvel ile çarpışan bana mı diyorsun?Ya 9300 de yeni aldıklarım çok daha fazlasını kompanse etti ise. Bozkurtum vadeler bende sen gibi değil.
Ben senin yerinde olsam diğerini tercih ederdim eğer suyun içinde kalmamak istiyorsan.Onu da anlamamışsın sanırım.
Sen boynuzlu derken bende tüpünü aldım yazdım onu da fark etmemişsinalım tarihi 26 haziran.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ben vob yapmıyorum ki param sana gitsin.+ arada çarpılmayasın diye burada aklımın erdiğince bir kaç kelime ediyorum normalde etmeyeceğim.
Ha bu arada ben küçük yatırımcı çarpmayı sevmem patron çarparım spekülatör çarparım.Hatta en büyük hobim patron spek el ele olanları aynı anda çarpmak.
Burada bir kaç yatırımcıya faydam olsa beni kazandığımdan daha çok mutlu eder.
Yer İmleri