denizden geldim kim kimi dövdü![]()
denizden geldim kim kimi dövdü![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Timothy Ash
@tashecon
Just shows you how wrong you (me) can be and how poor in terms of interpreting what people say. I saw Karahan with investors in London a few weeks back and was convinced it was a hawkish message - then today we see a dovish 300bps cut.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Bu, sizin (benim) ne kadar yanıldığınızı ve insanların söylediklerini yorumlamada ne kadar başarısız olduğumu gösteriyor. Karahan'ı birkaç hafta önce Londra'da yatırımcılarla birlikte gördüm ve bunun şahin bir mesaj olduğuna ikna oldum - sonra bugün 300 baz puanlık ılımlı bir indirim görüyoruz.
Bu şahsi görüşümü yoksa dışarısı kapılı kapılar ardında konuşulanlarla yapılan indirimin farklı olduğunu düşünüyor ALOOOO gelmiş olabilir mibakalım yabancının duruşu ne olacak önümüzdeki günlerde
Bugunkü bu hareket takaslara bakıldığında vıop ayağı ile ilgili ama bakıyorsun nara atanlara sanki herşey düzelmiş birde başlık atmış Merkez bankası yeniden faiz indirimlerine başladı diye![]()
örneklerden sadece 1 tanesi; THYAO
3 AYLIK..RSİ DİP ÇOOK AŞAĞILARDA..
haftalık bakarsan sadece hırsız çobanın uçkurunu görürsün..
bu 1996 lardan başlayan bir oluşum..
trend bu işte..
trend sonlandı ama dip yok, havada asılı kaldı
sebep ne olur bilmem..teknik önden gider haber arkadan gelir demişler..
borsanın nerdeyse tamamı bu durumda..
![]()
şimdi değil 2 yıl sonra çöküş bekleyenler işaretlediğim dip bölgesini biliyorlar..2006 tarzı son çıkış bekliyorlar..
yani havada 2 yıl daha asılı kalırız diyorlar..
bakacaz..RSİ 3 AYLIK HEDEF 45-50 ...GELSİN ORAYA ALALIM..
o zamana kadar altında bekliyorum bunları..
Karaduman dayucuğum endekis 9binde o kadar dedik seni mallanduramaduk, artık ralliyi malsız izlersin yabcak bişii yok. Şimdi alsan zaten millet yüzde 30 kâr yazmış eline verirler, endekis olmuş 11bin 1 lot alıyım malıyım deme sakın
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri