"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"İhtiyacın olmayan para" işin sırrı abi, diğerleri onun içindeki maddeler yani o varsa diğerleri anlam taşır. Mesela ihtiyacın olan parayla yatırım yaptın diyelim. Bekleyemezsin yani sabredemez ve parayı çekmek zorunda kalırsın, zamanlama işe yaramaz, şanssızlık peşini bırakmaz, hisse boşa paralarsa Bozkurt dayıya gider.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
https://www.matriksdata.com/website/...e-takvimi-2025
Yarın bir de seans kapandıktan sonra bu tarafı var. Ben en az birinden not artışı bekliyorum ama çevremde tekim. Görünüm iyileştirme olsa bile iyi diyenlerde var.
- Ben de bunu arıyordum abi, sağ olun. Sabah aramış, bulamamıştım.
- Bulsan ne yapacaktın? Analiz mi yapacaktın sen? Temel analiz de yaparmış tosunum, teknik analiz de yaparmış. (Yanaklarını sıkar.)
- Sen iyi misin ya? Haplarını düzenli kullanmıyorsun değil mi? Kaç kere dedim ihmal etme.
Sadece bu yazı sizin hiçbir şey anlamadığınizin tescilidir .Bu yazıdaki görüşler duman olmuş hatta Kara bir bulut olmuş .
Ancak özgüven tavan yapmış, hiç bilmeyen biri duysa , okusa falan uzman konuşuyor diye itimat edebilir .
Çoook eski bir ekonomi bakanıni hatirlatiyor her nedense..
Yoksa siz O musunuz ? .......................
..........,..............................
Yer İmleri