Sayfa 144/1001 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop LXVI

1. efendim bizde abd ye uyacaz ve çöküşten önce 2006 gibin 13 binlere çıkacaz..
    emme o zaman büle değildiki ortam..bunu anlatamıyoruz..herşeye rağmen çıkacaz diyorlar..
    zaman gösterecek..
    aylıklar bu yolun dönüşü yok diyor, bahçeli gibin

2. 9.000 lerdeyken de çizdim duruyor grafiğim hala..haftalıklarla aylıkların çarpışmasını izleyecez dedimdi..
    şuana kadar haftalıklar yarışı önde götürüyor..
    bunun içinde herşey var ama..her türlü numara var..adil dövüşmüyor haftalıklar; stopaj ın %17.5 olması, dolar riskine rağmen faizin düşürülmek istenmesi, İmamoğluna rağmen tozbembe beklentiler vs. hepsi haftalıklar için..daha aylıklar hamle yapmadı..ağır abi aylıklar kodumu oturtacak..

3. arkadaşım yazmış o halde shortlasana aselsanı..
    çünkü adamın diyeceği bişey yokki..herşey ortada..
    yanlış bir teknik yapı var mı yok..diyecek söz de yok..

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS’de şaibe iddialarıyla ilgili konuşurken ağzından “Soruları bizim imam hatip öğretmenleri hazırlıyor” sözleri çıktı.

Bakan şöyle devam etti:

“Diyorlar ki, soruları bakanlık görevlileri dışında, kişiler hazırladı. Bu da külliyen yalan. Soruları, bizim imam hatipte, bizim okullarımızda görevli öğretmenlerimiz hazırlıyor. Sonrasında ihtiyaç duyulursa akademik anlam da üniversitelerden öğretim üyelerine soruların bilim selliğiyle ilgili hakemliğine başvurulduğu olabilir. 29 kişi hakkında soruşturma açıldı. Bunun içinde farklı kamusal görevi olanlar da var. hepsi soruşturmanın selameti açısından Görevden uzaklaştırılmış durumda.”

https://x.com/ALKIMedit/status/1948404804343996828
    Bu kadar bol yalanlı bir zamanlar yaşamadım 23 yıl olmuş.

fetoş zamanıda aynı

O uzaklaştırılanlarda zamanla bir yerlerden çıkar görev tamam.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    arkadaşım yazmış o halde shortlasana aselsanı..
    Yükselen kaat şortlanırmı dayucuğum, alırlar anektarı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    arkadaşım yazmış o halde shortlasana aselsanı..
    yanlış bir teknik yapı var mı yok..diyecek söz de yok..
    ,
    arkadaşın doğru demiş. az da demiş, git psikiyatri de tedavi ol karaduman. gece gündüz aynı şeyleri yazıp kafa ..ikmekten başka hiçbir şey yaptığın yok.
    sen borsacı falan da değilsin. tedavi ol acilen, dostane tavsiyem budur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Eurofighter’lardan bir yılda ancak 20 tane üretilebiliyormuş. Yani fabrikanın 2 yıl Türkiye için çalışması lazım ! Tabii bu uçaklar da 5. nesil ama ‘çevreyi tarama’ ve düşmanı tespit etme yazılımı F-35’lerden epey geride. Bu arada bizden önce sırada olan ülkeler var. Cumhuriyet tarihinin en kötü kararlarından biri olan S-400 alımı patetik ve traji komik bir hal aldı. Bir işe yaramadığı gibi F-35 lerden mahrum kalarak yıllık 20 milyar dolarlık kayıp yaşadık.(parça üretimi ve tamir üsü) Bu arada Hava üstünlüğümüz Yunanistan’a karşı bile kayboldu. İsrail ise aldığı F 35’lerin AR- GE ile füze menzilini artırmış ve İran sınırına girmeden Tahran’da nokta atışı yapabiliyor. Bu işler Guinness rekorlar kitabına girmek için Yenikapı’ya dünyanın en büyük bayrağını asmakla ve hamaset goygoyu ile bu kadar oluyor!

Alıntı.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu olaylar kasıtlı yapılıyor.

Demokrasiyide yok etmek bu bağlamda.

Altın tepside dış güçlere ÜLKEM ikram ediliyor nokta.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün ötv zammı geldi bakan açıklama yapıyor neymiş cari açığı kapatmak için yapmışlar tamamda sizin yanlış yönettiğiniz deneme tahtasına çevirdiğiniz ekonomi yöntemlerini ben neden ödüyorum yapamıyorsunuz , bu yazım burada kalsın 1-2 sene içinde bizim ülke dahil otomotiv çöplüğüne dönecek dünya
    Ve ÜLKEMİ Vergi Cehennemide yaptılar kaçan kaçana.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 144/1001 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •