Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
Arama sonucu : 72 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Sadece Etherium

1. Belli aralıklarda çok güzel trade imkanı verir , 10 defa 2 günde 3770 -3720-3650 arasında git gel yaptı.

Nasıl inek sağilir , yapabilen için inek gibi sağma imkanı verir . balina atağı olduğunda da tam ineği sagacaktim derken, arkasından baka kalinabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    ....

Ancak genelde sarsmadan da pek gitmez ..
    Evet sarsıyor biraz ..

3. Bir hadise var long olursa açıklarım buradan yani 3630 dan yukari dönerse .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir hadise var long olursa açıklarım buradan yani 3630 dan yukari dönerse .
    Iki büyük grup varmiss para yatıran biri bir laf etti adamın adı Michael mi nedir ? Unuttum .Etherium arzı yok çok az falan gibi , Savaş söylediydi , aslı yok dedi Savaş , bu laf hoşuma gitmedi evet ucuz mu BTC ye göre bedava ama herkesin gözüne sokuluyorsa o anda bir düşünmek lazım , yoksa win win olur mu elbette olur .

Olur da bize rastlar mi bilemem belki rastlar , bence ucuz mu evet ama bunun madenciliği nasıl ilerliyor bilmiyorum arzı ne kadar mümkün BTC bayagi durdu yavaşladı astarı yüzünden pahalı.

Bu konuyu derinlemesine bilmek lazım ben sadece fiyat hareketine bakıyorum iyi trade edildi .
    Bakalım ne olacak 4100 den düzeltir mi yoksa 3930 dan veya buradan bir yerden düzeltir mi yoksa soluksuz gider mi .

Coinlerde Savaşın da çok doğru dediği Kar realize edilmeli mal satilmalidir , yoksa bugün zengin yarın fakir olursun bir anda..Herkes en iyi kendi bilir .

Iziko isimli dangalak 6 ay önce 3500 lerden satışımı engellemişti hala sinirleniyorum bu adama ..

5. Ufak ufak yukarı alıyorlar 50 şer , 100 er dolarlar ile bakalım ne olur ?

6. Savaş in dediği olursa kendisine bağış yaparım acımam 50tl

Yok canım benden biraz bahsedecek kadar öyle hemen kafasını cevirmesin

7. Biri yazmış Vitaminsiz Vitalik i öldürene 60 Ethereum hediye edeceğim diye , beni gerçekten çok güldürdü

8. Bollinger bandı çok sıkışmış mış bir yöne doğru sert kırılacak miş , ulaaa , ya çıkacak ya düşecek ne derin bir öngörü içizo efendi

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •