Originally Posted by *Bozkurt Endekis düşüyeahh, herif aselsi kaldırmak zorunda sen derede hiç balık tutmamışın anlaşılan
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by *Bozkurt Endekis düşüyeahh, herif aselsi kaldırmak zorunda Ne güzel seninki hareket ediyor benimkiler sıkışık bantta işlem yapmaya değmiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Hacı hoca takımı ile dindarlar kast edilmiyor yanlış anlama.. paranın gücün önünde diz çöken, kula kulluk edenlerden bahsediliyor. Halk arasında teneke derler bunlara Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi https://www.youtube.com/watch?v=rFl_KrBQ_7g
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
düşüyo sanki....
Originally Posted by EMLAK mütayid değilim.. hacı hocalar konusuna gelince geçmişte yeterince konuştuk bu konular hakkında.. sığırlıktan evrimleşmeyenler hariç zaten anlayan anlamıştır . tekrar tekrar anlatmaya gerenk yok. buz gibi.... İşin esprisindeyim level atlattım seni emlak'tan müteahhitlik e
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by bb79 İşin esprisi deyim level atlattım seni emlak'tan müteahhitlik e hee iyi bari sağol varol ...
Originally Posted by sindoma53 sen derede hiç balık tutmamışın anlaşılan Çok sıcak, özellikle 2 gündür çok sıcak sindoma abi bu sıcakta derede su kalmamış olabilü, balıklar su çekilince gözle görülür elle tutulur
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK düşüyo sanki.... Veriyorlar malı veriyorlar. Yalnız elektrik şirketleri sanki biraz ayrışıyor.
Forum Rules
Yer İmleri