Arkadaşım gecen hafta vatsaptan bu mesajı göndermişti.
Ben vatsapda önüne gelen bir şey yazıyor diye dikkate almamıştım.
Emlak vergisi tespiti için arsa fiyat takdirleri CHP'li belediyelerde %1.000 hatta %1.200 oranlarında arttırıldı. Amaç Belediye’ye düşman seçmen yaratmak. Belediye takdir komisyonları; 2 Maliye, 1 Ticaret Odası, 1 Belediye ve 1 Muhtardan teşekkül ediyor. Yani Muhtar ve Belediye elemanı karşı çıksa bile 3 AKP'linin dediği oluyor. Bu kadar adileştiler. Konuyu bilmeyenler de CHP'li belediyelere lanet okuyor. Lütfen bu bilgiyi yayın.
Şimdi internetten baktım; Yeni Akit, Akşam, vb. gibi gazetelerde “CHP'li belediyelerde akıl almaz emlak vergisi artışı”, “halkı soyuyorlar” şeklinde haberler var, bu haberler 25 Haziran'da*yazılmış
Emlak vergisi onurumuzdur. 1 den fazla evi olandan katmerli alınmalı. Bence binde iki oranı az binde 5 olmalı yıllık. O zaman dişe dokunur bir kaynak olur hükümetimize. İtibarda önemli.
bu iş böyle değildir gibi abi... akla biraz aykırı gibi... chp ile ilgili değildir. diğer türlü mahkemeye verse durumu diğer belediyeye göre emsal karar oluşur. örneğin akp belediyelerindeki vergi. vb...
gelmişse tüm belediyeye gelmiştir.. şimdilik tam belli deil durum ama vergi ödemeye gidenlerden bazıları şok olmuş olabilir.
Yer İmleri