Adaşım özel mesaj kapalı idi o yüzden buradan cevap verdim ve sildim.
Herkese bol kazançlar iyi seanslar.
Son düzenleme : pisyedili01; 31-07-2025 saat: 15:30.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
eyw adaş. şimdiki şartlar değişik .. açıkası ne olduğu belli olmayan birşey.
bakacaz bakalım ne olacak.
ortada çok bilinmez olduğu için birşey diyemiyorum.
buradan benim oradan da daha önce de yazdım ve dikkat çektim,...
Özgür Özel, alladı pulladı koşa koşa komisyonda yer aldı, farklı bir tutumunu elebette beklemiyordum, sıkça belrttim,..
CHP den beklentimiz elbette bu komisyona girmemesi, bu komisyona girenlere meşruiyet kazandırmaması üzerine olmalı yada en az haliyle ülkenin seçim ihtiyacının bas bas bağırdığı bu koşullarda, CHP tabanının da serzenişini dikkate alarak seçim vurgusu yapması, imtina ederek önümüzdeki seçimi beklemeliyiz diyebilmesiydi,...
CHP tabanını yönetiminden ayırarak tabiki KK dan hiçte farkı olmayan ve KK okulundan mezun şu anki CHP tepe yönetimine esef duymaktan başka elden bir şey gelmiyor,..
şu anda ülkenin geleceğini CHP ye bağlamış milyonlar CHP ile AKP yi aynı saflardamı görecek ve çaresizliğe kapılacaklar, bu düşülen durum ikinci ''çaylar'' dönemidir,
diyelim çaresizliğe kapılmadık oylarımızı koşa koşa verdik CHP ye, seçildikten sonra bu tepe yönetimi koşa koşa AKP nin yarım bıraktığı projelerini mi tamamlayacaklar,...
6 okun bir oku Milliyetçilik ilkesi iken, bu bir bakıma diğer muhalefette bulunan milliyetçi partilerle bir araya gelme sebebiyken Muhalefeti bir araya getirip toplayacak ve bu çemberi yaracak durum nasıl görülmezde halktan saklanır,...halk bu birlikteliğe her kesimden koşa koşa hazır ancak halk kimin umurunda,...
Türk Milleti komisyonlara düşecek, komisyonlarda tartılacak bir millet değildir,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
.
.
https://x.com/ekoltvv/status/1950796070692262040
Kaynağı belli bir para mı?
Var mı bilgi edinen?
borsa düşmemek için direniyo
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri