Sayfa 291/1001 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yeteri kadar kına yakanlar yok daha..kınacılar çoğaldığında başlayacak şenlik..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post7062772

mesaj 6922,

sayın Karaduman,

bu iş 3 kasıma ve oaradan da gelecek sağa uzatma ile 2026 ocak ilk haftasına yuvarlanır,..RSI analiziniz vardı sanırım,...
    bu analiziniz şu şartlarla,

Trump -Powel şartı ile ayani buradan gelecek uyumsuzluklarla 3 kasım sonrasına dahada muhtemeldirki uzayıp sarkarak 2026 ocak ilk haftasına kendini atabilir,...

Powel in süresi ise Mayısta 2026 da doluyor, şunu demek isterim Trump yapmak istdiğini her ne kadar çok ateşlide olsa aksine demeçler versede Powel sonrasına erteleyebilir,..

yinede 3 kasım sonrası ve ocak 2026 ilk haftası zamanda olası düşüşler için uygun zamnlar,..ha ne kadar üretirler o ayrı soru,..

benim beklentim benim zaman analizinin çalışması durumunda bunun crash olarak değilde daha ziyade ciddi realizeler olarak kalacağı yönünde,

çünkü Trump ne yapıp yapıp bu faiz işine el atacak
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Sayın indiragandi… yobazın sağcısı solcusu olmaz. Hele finansal piyasanın yobazı evlerden ırak olsun. Viopçular yüzde yirmi artışla “ki burada kaybeden olmaz rezervim olsun” bakiyeleri sıfırlanır desen bir dakika sonra aynı cümleleri duyarsın. Çünkü tınnnnnn.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanın bizim orada derler ki Çorum'dan adam çıkmaz
    Ama adamlara helal olsun.Bizim Kızılhisar( Serinhisar yeni adı) leblebilerini Corum leblebesi olarak iyi pazarliyorlar.

4. korkudan hisse alamayanlar hesap yapıyor..ne komiksin len..fazla süt içmekten beynin cılk olmuş..
    borsa hala tepki kıvamında..nerden kepeceği belli değil..ne dedim ben..yeni trend yok dedim..var mı ..yok..

5. Mertabime söyleyin yine asels aldığımı
    Hamdım Piştim Yandım

6. bu yükseliş yeni trende dönüşürse konuşursunuz.. o zamana kadar korkudan yusuf yusuf..
    nerden kepeticekler diye..

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post7062772

mesaj 6922,

sayın Karaduman,

bu iş 3 kasıma ve oaradan da gelecek sağa uzatma ile 2026 ocak ilk haftasına yuvarlanır,..RSI analiziniz vardı sanırım,...
    bu analiziniz şu şartlarla,

Trump -Powel şartı ile ayani buradan gelecek uyumsuzluklarla 3 kasım sonrasına dahada muhtemeldirki uzayıp sarkarak 2026 ocak ilk haftasına kendini atabilir,...

Powel in süresi ise Mayısta 2026 da doluyor, şunu demek isterim Trump yapmak istdiğini her ne kadar çok ateşlide olsa aksine demeçler versede Powel sonrasına erteleyebilir,..

yinede 3 kasım sonrası ve ocak 2026 ilk haftası zamanda olası düşüşler için uygun zamnlar,..ha ne kadar üretirler o ayrı soru,..

benim beklentim benim zaman analizinin çalışması durumunda bunun crash olarak değilde daha ziyade ciddi realizeler olarak kalacağı yönünde,

çünkü Trump ne yapıp yapıp bu faiz işine el atacak
    şöyle diyelim 3 kasımdan itibaren ve özellikle 2026 ocak ilk haftasına doğru piyasalrada ana kasa sp 500 yollu bir stress hali başlayabilir,...

Trump öteden beri Powelli faizlerdeki tutumu nedeniyle tracklamış durumda, kendi önünde engel olarak duyurmuş durumda, bunun ötesinde ABD iki ana akım biri diğeri ile mücadele halindeler ve şu nada FED e bunlardan biri hakim, işte powelli süresi dolana kadar yani mayıs 2026 ya kadar zaman zaman dverek idare edecek duruyor,..

ama sonrası yani en geç 2026 ocak ilk haftasına Poweli sorumlu gösterebilmek ve diğer gruba haddini bildirebilmek için,..

bu stresi tetikleyebilir ve,...

yeni başkanla FED başkanının değişimi sonrasına aksi yönde alacağı kararlarla yeni bir boğa durumunu ateşleyebilir, başka da çaresi yok Trampinin,..çünkü en çok ABD de işler kötüye gidiyor ve sarpa sarıyor bu1. 2. ise şu anda aranan günah keçisi ise Powell gibi duruyor ve sırıtıyor,

öyleyse Powel k u l l a n ı l a c a k, great ABD again gereği,..

benim zaman analizleri ise bundan bağımsız herhangi bir negatifi bulur ve yakalar bu savaş olabilir suikast olabilir doğa olayı haricinde yani insan eliyle üretilme işleri yakalar,...

ama ben en muhtemel ve görünen olayı yukarıda konu aldım, oda Pwell ve zaten bunu bir kaç aydır hep yazıyorum,..

buradaki Tr de ki problem ise şimdilik bundan ana kasadan bağımsız, notun görünen kısmı, yani not veriliyor görünüm verilmiyor buraya, burasıda en son haliyele sıcak para için ''terörsüz Türkiye olarak ortaya çıkmış durumda,..

buna rağmen ana kasa bazlı hareketlere burası seyirci kalmaz,...
    ana kasada disiplin tamdır, ayrı gayrı yoktur,...

ama şimdlik ben 13 hafta ki bu hafta ilk haftası ve özellikle bunun son 8 haftasını boğada görüyorum, 3 kasıma kadar, uzatma ile ocak 2026 ilk hafatsına kadar, ama son 8 hafta gelene kadar, bu ilk 5 haftanın biraz ve özellikle vade sonrasına baygın geçeceğini ön görüyorum,..al/sat trade et anlamında
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

kavga böyük deyor... bana atıyomuş gibi geldi

chp yi susturmak için ülke ohal ilan edebilir miş ....

https://www.youtube.com/watch?v=CsdeXF6fCW0

Sayfa 291/1001 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •