Bugün 31 Temmuz Dünya Yalnızlık Günü
Kağıt da derin yalnızlık yaşıyor şu sıralar
Bugün 31 Temmuz Dünya Yalnızlık Günü
Kağıt da derin yalnızlık yaşıyor şu sıralar
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
haydi ayın son günü
https://www.youtube.com/watch?time_c...e_path=Mjg2NjY
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Tramp TÜRKİYE yede %15 ek vergi demiş dünya delimiz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ABD nin Türkiye ye koyduğu 15% gümrük vergisinin pozitif etkisinin bilançomuza pozitif yansımalarını kasım ilk haftasından göreceğiz. Gerçi vergi her daim negatif değerlendirilir ama bize uygulanan verginin görece Minimum 10% aşağıda olması bilançomuza oldukça pozitif etki yapacak !..
Kasıma Kadar Al Dedi gözlerim !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Fitch Ratings: (Türk sanayi şirketleri) Daha düşük ekonomik büyüme, sıkı kredi koşulları, zorlu sektör dinamikleri ve daralan marjlar kaldıracı yüksek tutacak ve likidite risklerini artıracak
Fitch Ratings: Türk sanayi şirketlerinin kredi profilleri 2025 yılında baskı altında kalmaya devam edecek
Fitch Ratings: (Türk sanayi şirketleri) Sektörün medyan net borç/FAVÖK oranının 2022'de 2,3x iken 2025'te 3,8x olacağını tahmin ediyoruz
Kasasında para olan da var
![]()
Yer İmleri