Sayfa 338/1001 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ha işde tam da dediğim bu adaşım.
    Yüzerken bilem dubanın messafesini hesaplamışsın.
    Saat de bir ölçüm cihazı sayılır.ben hiç saat takmam.cep telefonundan önce hiç saatim yokdu.Artık cep telefonumda saat var.
    çünkü yazıyo

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Başlıkdaki aktif üyelerin aynı isimde olma ihtimali kaçdır ?
    Dünkü sorunun cevabını bulamadım.
    Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

pisyedili01, EMLAK
    Yok ya burada devamlı adam sayılıyor ya takipte olmama rağmen hiç yazılmıyor. Demek ki adamdan sayılmıyoruz. Manası derin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yok ya burada devamlı adam sayılıyor ya takipte olmama rağmen hiç yazılmıyor. Demek ki adamdan sayılmıyoruz. Manası derin..

kafadan 6-8 adeti bot. google. bing. yahoo. yandex. apple... belki baidu.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku

Sen adamın hasısısn kardeşim. Geldik gördük. iyi de sohbet ettik.Tekrarının olmamış olması kayıpdır.
    Saygılar.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çünkü yazıyo
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Gençler bu Gazali denen üstün muhterem yani akla beton döken arkadaşın fikri cenahı dünyadan silinmeden hep sıkıntı çekilir. Yani mürşit belaları kısaca şıhlar şeyler gibi zımbırtıları bu arkadaş mecbur tutmuştur. O yüzden bosphorus ne kadar uğraşırsa uğraşsın bu topraklardan eksik olmaz. Zevk almaya uğraş. bak badelenenlere… yine olsa yine yaparlar.

6. 3 olduk, ben takip ediyorum ama az birşey kriptolara bakarken, on line den düşülüyor, şifre yaz tekrar gir, şu süreyi uzatsalar bıraz,..bir az uzun yorumda, eğer kopya al yapmıyorsangitti uzun yazı, bıkkınlık veriyor artık,..çok yazanları düşünemiyorum
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    3 olduk, ben takip ediyorum ama az birşey kriptolara bakarken, on line den düşülüyor, şifre yaz tekrar gir, şu süreyi uzatsalar bıraz,..bir az uzun yorumda, eğer kopya al yapmıyorsangitti uzun yazı, bıkkınlık veriyor artık,..çok yazanları düşünemiyorum
    yeni yönetimin icatlarından.. cache süresini kısaltmışlar..

giriş yapıp çık.. süresi kısaltıldığında. sayfa gösterim sayın artar daha çok reklam göstermenin bir yoludur.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen adamın hasısısn kardeşim. Geldik gördük. iyi de sohbet ettik.Tekrarının olmamış olması kayıpdır.
    Saygılar.
    Biraz önce oradan geldim uzun süredir belki altı aydır gitmemiştim. Tonla çayımı içerek aradaki farkı kapadım. Bir de mutlu oldum. Bir tane bile keko traşlı taş kafa adam görmedim mekanda… kekosavar bir yer

Sayfa 338/1001 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •