Bu arada yüzlerce binlerce kişinin ehliyet sınavıylanda oynamışlar
bir halt olacağı yok.
Almanya'da Türk ehliyeti geçerli mi?
6 aydan kısa süreyle Almanya'da kalıyorsanız Türk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 6 aydan uzun kalıyorsanız, ehliyetinizi Alman ehliyetine çevirmeniz zorunludur. Türkiye'den gelenler için sınavsız çeviri mümkün değildir; teorik ve pratik sınava girmeniz gerekir.11 Mar 2025
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İran İsrail savaşı esnasında bu Şah Rıza Pehlevinin oğlu İsrail destekli İrana niyetlenmişti, İran çökse oda oraya çökecekti,
bu Kızıl Sultan Osmanoğluda Pehleviyle benzer şekilde Thedor Herz falan diyerek İsraili anmış,..
Sultanlığa geçilecek bu günlerde tek sultan benim Osmaoğluda kim denmiş olabilir belkide,..
yoksa Dezenfermasyon niye bu işi değilmi,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ben şimdi bu kadar mızrağın çuvalı deldiği bu günlerde 28 temmuz başlangıçlı ana gövdesi 13 hafta, uzatması 10 haftayal birlikte 2026 ocak ilk haftasına kadar belki sürebilecek geneli yükseliş olan bir zaman aralığı bekliyorum,..
ilk 13 hafta için formatım,
3 y +2 d +8 y=13 y tarzında,
ilk 5 haftası için 2 d+ 3 y ye karşılık olduğundan daha ziyade baskı altında ve baskıdan mütevellit realizeler olabilicek bir yatay piyasa bekliyorum,..
benim orada yazdım, geçen burada da yazdım, şimdi tekrar ediyorum,...
ama çuval mızrak dolu he,...keh keh,...nasıl olacak bu???
ilk 5 hafta için ki 1 haftası geride kaldı bunun sp ve cripto taraflarında tahminime yönelik beklentiler oluştu, gerilemeler oldu orada burası ise henüz hissedilir manada kendini göstermedi,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri