Sayfa 349/802 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Onların göğüne ıçıyım
    lafa gelince allaha yer, zaman belirleyemezsin derler lakin bütün emirleri nedense gökten beklerler..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben zaman zaman SU KULLANIM HAKLARI deye, burda soruyormuyum sormuyormuyum ?

aha buyrun

https://www.facebook.com/reel/1491674095327957

50-100 yıl sonra tek gerçek

BUĞDAY ve SU olacaktır...

bir dilim EKMEK bir bardak SU

böyle olunca, bu AKEPE bu ülkenin toprağınıda, suyunuda mutlaka satmıştır...

böyün satmadıysa, yarın satacaktır.
    Çok iyimsersin eylülde yağmurlar gelmezse kasımda tüm büyükşehirlerde tek konu su olur.
    bir halt olacağı yok.

Bu arada yüzlerce binlerce kişinin ehliyet sınavıylanda oynamışlar
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benim.kıza da bir diploma birde ehliyet alsak. Kursa okula gitmeden boşuna masraf yapmadan. Nereye başvuruyoruz.
    Teşekkürler ak parti teşekkürler reis.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Almanya'da Türk ehliyeti geçerli mi?
    6 aydan kısa süreyle Almanya'da kalıyorsanız Türk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 6 aydan uzun kalıyorsanız, ehliyetinizi Alman ehliyetine çevirmeniz zorunludur. Türkiye'den gelenler için sınavsız çeviri mümkün değildir; teorik ve pratik sınava girmeniz gerekir.11 Mar 2025

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. İran İsrail savaşı esnasında bu Şah Rıza Pehlevinin oğlu İsrail destekli İrana niyetlenmişti, İran çökse oda oraya çökecekti,
    bu Kızıl Sultan Osmanoğluda Pehleviyle benzer şekilde Thedor Herz falan diyerek İsraili anmış,..
    Sultanlığa geçilecek bu günlerde tek sultan benim Osmaoğluda kim denmiş olabilir belkide,..
    yoksa Dezenfermasyon niye bu işi değilmi,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. ben şimdi bu kadar mızrağın çuvalı deldiği bu günlerde 28 temmuz başlangıçlı ana gövdesi 13 hafta, uzatması 10 haftayal birlikte 2026 ocak ilk haftasına kadar belki sürebilecek geneli yükseliş olan bir zaman aralığı bekliyorum,..

ilk 13 hafta için formatım,

3 y +2 d +8 y=13 y tarzında,

ilk 5 haftası için 2 d+ 3 y ye karşılık olduğundan daha ziyade baskı altında ve baskıdan mütevellit realizeler olabilicek bir yatay piyasa bekliyorum,..

benim orada yazdım, geçen burada da yazdım, şimdi tekrar ediyorum,...

ama çuval mızrak dolu he,...keh keh,...nasıl olacak bu???

ilk 5 hafta için ki 1 haftası geride kaldı bunun sp ve cripto taraflarında tahminime yönelik beklentiler oluştu, gerilemeler oldu orada burası ise henüz hissedilir manada kendini göstermedi,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    lafa gelince allaha yer, zaman belirleyemezsin derler lakin bütün emirleri nedense gökten beklerler..
    Onların ben yeraltınada.....
    Arabistan'da eğer işine gelirse bir Türk allah razı olsun sayelerinde karnım doyuyor diye minnet edebilir bu normaldir
    Ama burada bir Türk Araplara şükür ediyor tapıyor işte bu anormaldir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 349/802 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •