Sayfa 357/960 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 7680 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Kürşad BUCAK ����
    @kursadbucak
    ·
    29sn
    Türkiye’de faiz indirimden varlık fiyatlarına reel anlamda getiri sunacak ve pozitif yansıması olacak tek araç borsa. Gayrimenkul başta olmak üzere diğer tüm varlıklar fiyatları reel olarak dolar bazlı erimeye devam edecek. Yatırım amaçlı gayrimenkul tuzağına düşmeyin. Hele hele Sülün Osman’a rahmet okutacak sertifika işine…
    Bir dostâ¤ï¸��
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    - 2019 2023 yılları arasında Zer Group ve OC Group İnşaat liderliğindeki şüpheli bir yapı, sahte e-imza, sahte banka dekontu ve gerçek dışı değerleme raporları kullanarak proje aşamasındaki, hatta inşa edilmemiş bazı konutları yabancılara muvazaalı olarak sattı.

- Bu satışlar neticesinde İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ ve Balıkesir de toplam 555 konut üzerinden 2.691 yabancıya vatandaşlık verildi.

benim bildiğim soylu döneminde basaksehir kayasehir bölgesinde 50,000 dolara direk vatandaslık verildiği yönündeydi...

demek duyumların aslı varmıs...
    Oha yaw, açık bulmakta üstlerine yok,

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Kürşad BUCAK ����
    @kursadbucak
    ·
    29sn
    Türkiye’de faiz indirimden varlık fiyatlarına reel anlamda getiri sunacak ve pozitif yansıması olacak tek araç borsa. Gayrimenkul başta olmak üzere diğer tüm varlıklar fiyatları reel olarak dolar bazlı erimeye devam edecek. Yatırım amaçlı gayrimenkul tuzağına düşmeyin. Hele hele Sülün Osman’a rahmet okutacak sertifika işine…
    Bir dostâ¤ï¸ï¿½ï¿½
    teşekkürler... çok sağolun

çıtak dayuyu direkten döndürdün

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sağa sola sorduruyorum burayada soralım brezilya ETF nerden alabilirim
    Geçen sene Akbank'ın TradeAll Up uygulaması ile alınıp satılıyordu ETF'ler. Hem de 0,75 USD komisyon ile. Başka bankaların ve yatırım şirketlerinin de benzer uygulamaları vardır.
    Sonra yasal bir düzenleme veya kısıtlama getirildi yanılmıyorsam, uygulamaya yine giriliyor ancak yatırım enstrümanları içinde ETF'ler gösterilmiyor.
    Bankadan işlem yapılıyorsa, yatırım danışmanı ile görüşülmeli, onların aracılığı ile alınıp satılabiliyormuş.
    Midas'ın mobil uygulamasında EFT'ler görüntülenebiliyor ama alıp satmadım buradan.
    banka ve kurum isimleri bilgilendirme amaçlıdır, tavsiye içermez.
    Tecrübem bu yönde.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dünyadaki terör örgütlerinin %92'si müslüman kökenli, bu da mı rastlantı, yok kitabı yanlış yorumluyorlar..!!
    Okuduklarına bile inanmıyorum
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    teşekkürler... çok sağolun

çıtak dayuyu direkten döndürdün

Talep olmaz ise patronlar toplar ilk girenler 2-3 katına satar yüzde 50 olumlu yüzde 50 olumsuz

Kafanı karıştırmayayım sen uyanık adamsın
    Yatırım tavsiyesi değildir haaaa ona göre

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Talep olmaz ise patronlar toplar ilk girenler 2-3 katına satar yüzde 50 olumlu yüzde 50 olumsuz

Kafanı karıştırmayayım sen uyanık adamsın
    Yatırım tavsiyesi değildir haaaa ona göre
    Aç müteahhit ise yada borçlu ise alacağını alır kaçar gider de burası malumunuz

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Günaydın, bol kazançlar... Bozkurt, KARADUMAN abiler endeksi çizginin üstünde tutarsanız sevinirim, ben akşama anca gelirim: https://invst.ly/1bpah2
    Bugün çok yoğundum tek abi piyasaya bakamadım, herif iyi fışkırttırmış
    Bi haber mi var
    Neden bu kadar almış bistti
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 357/960 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz