Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sayın indregandi benim derdim insan gibi yaşamak borsa komisyon Suriyeli iktidar CHP din umrumda değil çalışarak hakkını alamayan haksızlığa uğrayan zor geçinen o kadar insan varki ama hala reis diyor din diyor 100 yıldır din var bilmem kaç yıldır o var burnun iyice boka girmiş burak ulan artık insan ol vazgeçsen şunlardan eminimki cenneti bile aramayacaklar ama olmuyor madde bağımlısı gibiler olmuyor maâlesef

Örnek Esad ne yapıyordu sözde sünnilere kötü davranıyordu eee Esad gitti şimdi senin adamın geldi günde 45 vakit namaz kıl hadi git memleketine yok gitmez
    Nerede gavur var dinsiz var oraya göçerler

Neyse her canlı ölümü tadacak ise bir gün dininde ne olduğunu anlayacaklar biz görmeyiz belki
    dedikleriniz bak yine söylüyor ve tamamen sana katılıyorum ama önce bir erken seçimle siyasette değişimi sağlayıp normale sağlıklı tartışabilir hale dönmemiz gerekiyor,..bence önce bu,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    dedikleriniz bak yine söylüyor ve tamamen sana katılıyorum ama önce bir erken seçimle siyasette değişimi sağlayıp normale sağlıklı tartışabilir hale dönmemiz gerekiyor,..bence önce bu,...
    Bunda itirazım yok seçimle olacak ama olmaması için ellerinden geleni de yapıyorlar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Benim.kıza da bir diploma birde ehliyet alsak. Kursa okula gitmeden boşuna masraf yapmadan. Nereye başvuruyoruz.
    Teşekkürler ak parti teşekkürler reis.
    Angaraya gel kızılayda gördüğün herkese tek tek sor 15 invçci kişiye gelmeden kesin birini bulursun
    bir halt olacağı yok.

Günaydın, bol kazançlar... Bozkurt, KARADUMAN abiler endeksi çizginin üstünde tutarsanız sevinirim, ben akşama anca gelirim: https://invst.ly/1bpah2

5. Bu son gelen abd işsizlik verisi ve fed üyelerinden birinin cumhuriyetçiler tarafından doldurulması faiz indirimini ve tabiki borsalara coşkuyu getirebilir diyorum. Bu gün pozitif oluruz bence yüzde 1.5 gibi.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu son gelen abd işsizlik verisi ve fed üyelerinden birinin cumhuriyetçiler tarafından doldurulması faiz indirimini ve tabiki borsalara coşkuyu getirebilir diyorum. Bu gün pozitif oluruz bence yüzde 1.5 gibi.
    muhalif olmam lazım bende 0.69 eksi kapatırız diyorum
    bir halt olacağı yok.

7. Gunaydin cemaat bol kazançlar…
    Bu ay rekor görürüz herhalde tl bazında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Enag enflasyonu: %3.75
    Ito enflasyonu :2.62
    Tuik:??
    Tahminim 2.44-2.68

Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri