Sayfa 855/1001 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yılbaşına yanındayım
    bende kestane balı yiyecem şimdilik 500 tl lik sivas-malatya balıyla idare edecez
    Paranın kokusunu aldın abi. Eee masraf olmaz ise paramız yeter. Ayağımızı yorgana göre uzatmalıyız. Ayak uzun ise kestirmeliyiz.
    Teşekkürler ak parti teşekkürler reis

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsadan her gün bir emekli yevmiyesi alıyorum diye seviniyordum pazara gidince bir haftada kazandığım uçtu gitti. O da meyve diye üzüm aldık. Yarın da gideceğiz.
    Bu sene onlarca çeşit meyveden rekoltesi geçen seneye göre daha çok ürün aldığımız meyve üzüm ve incir.Bu iki meyve geçen seneye göre daha fazla.
    Geri kalan meyve çeşitlerini hiç sorma Salih abi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üzüm ekşi çıktı. Meyve olarak karpuza devam. Biz sebzeleri artık meyve yerine yiyeceğiz
    Üzüm ekşi çıktıysa, ejder meyvesi, ananas, mango yiyin.
    [emoji23]

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üzüm ekşi çıktıysa, ejder meyvesi, ananas, mango yiyin.
    [emoji23]
    Şeyin başını ye demediğin için çok sevindim.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Paranın kokusunu aldın abi. Eee masraf olmaz ise paramız yeter. Ayağımızı yorgana göre uzatmalıyız. Ayak uzun ise kestirmeliyiz.
    Teşekkürler ak parti teşekkürler reis
    Abi Ayhan başkan gelirse gazoz ısmarla tost yedir. O gelmeden önce balı sen ye. Baki Ayhan başkan yerse sıkıntı.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu sene onlarca çeşit meyveden rekoltesi geçen seneye göre daha çok ürün aldığımız meyve üzüm ve incir.Bu iki meyve geçen seneye göre daha fazla.
    Aydin'da taze incir 150 gayme.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    O kadar sıcağı yiyorsunuz abi o sıcağa karşı o meyveleri ben düşünürüm. Adana'da olsam hele ki Ayhan başkan Adana da olsa yerde mikroskop ile ararız.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Aydin'da taze incir 150 gayme.
    Sn Denizdenizli üstadım.Bizde satılık sadece anjelik erik var.Onun haricinde hiç bir meyveyi kar amaçlı üretmiyoruz.
    10 yıl çilek tarımı ile uğraştık. çilekden para kazanamadık.
    Pes ettik.tarlanın bir kısmını satın aldık.Orayaa hobi amaçlı meyve ağacı diktik.Sadece 6 dönüm anjelik var dışarı sattığımız.
    O nunda ticari bir getiris yok .geçen sene 10tl den 4 ton bu sene 27 tl den 3 ton hepitoğu o benzin masrafını çıkarmaz.yol 27 km git gel 54 km.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 855/1001 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •