Sayfa 365/881 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Halk TV
    @halktvcomtr
    ·
    2d
    İstanbul Ümraniye’de rezerv alan ilan edilen Topağacı Mahallesi’nde kentsel dönüşüme karşı mahallelinin mücadelesi devam ediyor
    https://halktv.com.tr/gundem/topagac
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    işçi abim sizin borsa dışı geliriniz var benim yok.
    Empati yap abi.Durumumun vehameti ortaya çıkar.
    Çocuklar okulları bitirsin bırakacam borsayı..omuşum şeyine yaw bıktım artık .
    Gençliğimi hatta hayatımı aldı ve yerine hiçbirşey vermedi bu borsa.
    Hocam çok doğru,haddim değil ama bu işler 40 yaş altı daha uygun ğibi, eğer çalışmıyorsa insan,
    Saçlardan başlar, kuşlardan çıkar bu meret

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Halk TV
    @halktvcomtr
    ·
    2d
    İstanbul Ümraniye’de rezerv alan ilan edilen Topağacı Mahallesi’nde kentsel dönüşüme karşı mahallelinin mücadelesi devam ediyor
    https://halktv.com.tr/gundem/topagac
    Yasa çıktıgında, kimse inanmamıştı, başa ğelince anlıyor insan, inşallah iptal edilir.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam çok doğru,haddim değil ama bu işler 40 yaş altı daha uygun ğibi, eğer çalışmıyorsa insan,
    Saçlardan başlar, kuşlardan çıkar bu meret
    logoritmik kazanç peşinde olanlar zaten tuzu kuru olanlar yada sizler gibi başka geliri olan dostlarımız.

Benim stresim yok abi.Hiç de olmadı burada insanlar gülse bende gülerim.Açıkcası somurtmayı bu forumda öğrendim.
    Bana kalsa borsa sıfıra da yakınsasa ayyuka da çıksa benim genel bakışım değişmez.
    Düzen benim için herşey.Bir gün ekmek bir gün pasta olurdu gençlikde.Ama artık 3 oğlum var daha 15 lerinde bile değiler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Başından beri alimunyum partisine verirler alsınlar ellerinden umrumda değil ormanın dibi çöküp birilerine peşkeş çekecekler kurtarsın şimdi inançları nede olsa bu dünya malı burada kalacak üzülmeye gerek yok
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    logoritmik kazanç peşinde olanlar zaten tuzu kuru olanlar yada sizler gibi başka geliri olan dostlarımız.

Benim stresim yok abi.Hiç de olmadı burada insanlar gülse bende gülerim.Açıkcası somurtmayı bu forumda öğrendim.
    Bana kalsa borsa sıfıra da yakınsasa ayyuka da çıksa benim genel bakışım değişmez.
    Düzen benim için herşey.Bir gün ekmek bir gün pasta olurdu gençlikde.Ama artık 3 oğlum var daha 15 lerinde bile değiler.
    Rabbim oğulların bahtlarını açık etsin, inşallah iyi yerlere gelirler hocam,

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Rabbim oğulların bahtlarını açık etsin, inşallah iyi yerlere gelirler hocam,
    Tüm forumdaşlarımızın ve sevdiklerinin bahtları açık olsun sn işçi abim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih abim, rahatını sever
    Severim tabi. Öyle Hilti ile delip geçmeyecek okşayarak yapacak. Bozkurt reisim hünkârım beni kıskanıyor tabi. O Hilti acı ile çekerken ben vazelin sayesinde zevk alıyorum. Vazelin iyidir.

Sayfa 365/881 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •