Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkiIihaberr1
    Sahte diploma çetesinden, sahte YTÜ İnşaat Mühendisliği diploması alan şahsın 4 baraj inşaatı yaptığı ortaya çıktı.

https://x.com/etkiIihaberr1/status/1952658151578517634

ülkenin geldiği nokta
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dağdan gelip bağdakini kovuyor, memleket benim atalarımız yedi göbek aynı vilayette doğup büyüyüp ölmüş.
    Konu komşu tüm mahalleli aynı soyadı taşıyoruz, sülale o kadar kalabalık yağni
    Haaa bu dediğin doğru ise soyadını bilemem ama 2 türlü sülale var senin yerleşkeler göre bir Türk oğlu Türk'sün yada sinmiş bir aile herşeye evet diyen vatanından gitmemek için bunu yapan birincisi ise yanlış yoldasın çünkü soyu Türk olan Arabı bu kadar savunmaz yok ikincisi isen zaten yarın ABD ülkeyi kuşatsa ABD'yi savunursun

Son olarak bana düşmez ne olduğunu söylemek fakat saygı her yerde geçerlidir bu duruma gelmemizin sebebi alnı secdeye değen okuldan çok cami yapan iktidarın eseridir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Javsu yu nereden alıyorsun Kızılcıhamam'ın Başkanım.
    ben almıyorum çıtak alıyor ama her yerde satılıyor bildiğim
    ben direk kaynağından kzılcahamam suyu çekiyorum
    bir halt olacağı yok.

bu arada sosyalmedyada sahte diploma işlerine af çıkarılması için talep yağmaya başlamış
    vergi kaçıranlara suçlulara çıkan affın benzerini talep ediyorlar
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Haaa bu dediğin doğru ise soyadını bilemem ama 2 türlü sülale var senin yerleşkeler göre bir Türk oğlu Türk'sün yada sinmiş bir aile herşeye evet diyen vatanından gitmemek için bunu yapan birincisi ise yanlış yoldasın çünkü soyu Türk olan Arabı bu kadar savunmaz yok ikincisi isen zaten yarın ABD ülkeyi kuşatsa ABD'yi savunursun

Son olarak bana düşmez ne olduğunu söylemek fakat saygı her yerde geçerlidir bu duruma gelmemizin sebebi alnı secdeye değen okuldan çok cami yapan iktidarın eseridir
    Arabı savunduğumu da nerden çıkardın.ezanı susturamazsın dememin sebebi susturamayacağın içindir.
    Türkün Türkten başka dostu yoktur.
    Bunu savaş çıkınca anlarsın, yaz bi yere bu dediğimi
    Haklıymış dersin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkiIihaberr1
    Sahte diploma çetesinden, sahte YTÜ İnşaat Mühendisliği diploması alan şahsın 4 baraj inşaatı yaptığı ortaya çıktı.

https://x.com/etkiIihaberr1/status/1952658151578517634

ülkenin geldiği nokta

en çok inşaat müh. verilmiş...

depremde sapır sapır binalar neden tost oluyorun cevabını öğrenmiş olduk.

7. Yeni Ulak
    @YeniUlak
    ·
    56sn
    AKP'li Mehmet Metiner bugünkü köşe yazısında özetle şöyle diyor:

Türkiyeliyim yerine Türk'üm demek İslam akidesine aykırıdır.

nerede yaıyor böyle bir şey?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arabı savunduğumu da nerden çıkardın.ezanı susturamazsın dememin sebebi susturamayacağın içindir.
    Türkün Türkten başka dostu yoktur.
    Bunu savaş çıkınca anlarsın, yaz bi yere bu dediğimi
    Haklıymış dersin

Keşke uzatmasaydın deseydın ki haklısın bende sabah rahatsız oluyorum teknoloji diye bir şey var ama maalesef buranın insanı bu konuda zayıf anlamaz anlatamassın o yüzden hak veriyorum sana ama ezan bu susmaz deseydin bende eyvallah derdim konuyu kapatırdım ama sen peşine bayrak iner dedin bunu söyleyen hiçte masum değil

Önce insanlık kazanacak sonra milliyetçilik Kore'de bizim ne işimiz vardı şimdi en büyük ihaneti kendi milletinden görüyorsun Türk görünümlü Arap devşirmeleri
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •