Bende vakko dan ürün alamıyorum bari ortak olayım dedim. Bozkurt dayı 312 den thyao giderse bir simit çay kazanırım.
Diyanetâ€â•in ABDâ€â•de şirket kurarak satın aldığı araziye yüzme havuzlu, hamamlı, villaların ve konukevinin bulunduğu 90 milyon dolar değerinde tesis yaptırdığı ortaya çıktı.
Size haram diyanete helal tatil hutbesini yapan kişinin karşısında arkasında yanında her neresinde duran insan neyi savunduğunu bir kendine sorsun mümkünse bir kez daha sorsun
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
bunlara oy veren tabaka gidemyor...
onları rahatlatmak adına böyle diyor...
onlarda diyecekki bak ne güzel tatile gidemiyoruz harammış...
ama kendileri geceliği 100,000 kiralık angel otelde kalıyorlar...
bütün yandaş kaymak yiyen tabaka ordalar...
size haram değil mi kardeş bunlar...alkolsüz otel diye geceliğine 100 bin vermek...
bak bu konuya değinmiyor islami otel falan girmiyor oralara sekuler tayfaya bile pahalı geldiği biliyor...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
''İsterim ki saltanatım daim olsun. Bunun için de ahvalinden şekva etmeyen kulların olması icab eder.
Zira sofrasına gelenle kanaat ederse benim soframdakinin hesabını tutmaz, giydiği libasıyla yetinirse de kaftanımı görmez olur.
Şimdi git ve insanlarıma fakirliği öğret''
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sönmez sözünde durdu, başını açtı
Diyanet'in kadınların giyim kuşamlarını hedef alan son hutbesi sonrası baş örtüsünü çıkaracağını söyleyen feminist yazar Berrin Sönmez, başı açık bir şekilde Medyascope canlı yayınına katıldı
Yer İmleri