Sayfa 440/618 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 4943 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Altın madenî buldum akşam alttan kapatıyor sabah yukardan açıyor. Bizde geziniyoruz
    Hayırlı olsun madenin Sn Ayasofya.
    Umarım çevreye zarar vermez madenin!!
    Emekli olunca al sat yapmaya çalışacağım ,
    umarım beceririm.

2. Bende vakko dan ürün alamıyorum bari ortak olayım dedim. Bozkurt dayı 312 den thyao giderse bir simit çay kazanırım.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem âÅ“°
    @PiyasaTurkiye
    ·
    21d
    Diyanetâ€â•in Cuma hutbesi:

“Günümüzde tatil organizasyonları, Allahâ€â•ın hükümlerini hiçe sayan, helal haram hassasiyetinden uzak, lüks ve israfın zirveye ulaştığı, arzu ve isteklerin sınır tanımadığı bir hâl almıştır.

Böyle bir tatil anlayışının dinimizde asla yeri yoktur.â€

benim diyanet başkanım değil olanlar iyi okusun kendilerine herşey mübah gören zihniyet

Diyanetâ€â•in ABDâ€â•de şirket kurarak satın aldığı araziye yüzme havuzlu, hamamlı, villaların ve konukevinin bulunduğu 90 milyon dolar değerinde tesis yaptırdığı ortaya çıktı.

Size haram diyanete helal tatil hutbesini yapan kişinin karşısında arkasında yanında her neresinde duran insan neyi savunduğunu bir kendine sorsun mümkünse bir kez daha sorsun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem âÅ“°
    @PiyasaTurkiye
    ·
    21d
    Diyanet’in Cuma hutbesi:

“Günümüzde tatil organizasyonları, Allah’ın hükümlerini hiçe sayan, helal haram hassasiyetinden uzak, lüks ve israfın zirveye ulaştığı, arzu ve isteklerin sınır tanımadığı bir hâl almıştır.

benim diyanet başkanım değil olanlar iyi okusun kendilerine herşey mübah gören zihniyet
    bunlara oy veren tabaka gidemyor...

onları rahatlatmak adına böyle diyor...

onlarda diyecekki bak ne güzel tatile gidemiyoruz harammış...

ama kendileri geceliği 100,000 kiralık angel otelde kalıyorlar...

bütün yandaş kaymak yiyen tabaka ordalar...

size haram değil mi kardeş bunlar...alkolsüz otel diye geceliğine 100 bin vermek...

bak bu konuya değinmiyor islami otel falan girmiyor oralara sekuler tayfaya bile pahalı geldiği biliyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem âÅ“°
    @PiyasaTurkiye
    ·
    21d
    Diyanet’in Cuma hutbesi:

“Günümüzde tatil organizasyonları, Allah’ın hükümlerini hiçe sayan, helal haram hassasiyetinden uzak, lüks ve israfın zirveye ulaştığı, arzu ve isteklerin sınır tanımadığı bir hâl almıştır.

10-15 kere ümreye gitmek nasıl yorumlarlar acaba? yanlış anlaşılmasın bir nevi tatil olduğunu düşünüyorum bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    10-15 kere ümreye gitmek nasıl yorumlarlar acaba? yanlış anlaşılmasın bir nevi tatil olduğunu düşünüyorum bence..
    Çok pardonda o kadar gidip yol eziyeti çekip masraf yapacağına satsın evini barkını yerleşsin oraya
    bu davranış sadece gösteriştir ne sevabı var nede mantıklı açıklaması

Aaaa pardon sorgulamak haramdı değilmi çok pardon

Sözüm sana değil tıfıl kardeş yanlış anlaşılmasın

7. ''İsterim ki saltanatım daim olsun. Bunun için de ahvalinden şekva etmeyen kulların olması icab eder.

Zira sofrasına gelenle kanaat ederse benim soframdakinin hesabını tutmaz, giydiği libasıyla yetinirse de kaftanımı görmez olur.

Şimdi git ve insanlarıma fakirliği öğret''
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sönmez sözünde durdu, başını açtı
    Diyanet'in kadınların giyim kuşamlarını hedef alan son hutbesi sonrası baş örtüsünü çıkaracağını söyleyen feminist yazar Berrin Sönmez, başı açık bir şekilde Medyascope canlı yayınına katıldı

Sayfa 440/618 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •