Bende merak ediyorum bu kadar parayı ne yapacak limiti doldurdumu 45 e çeker bence
Benim full onn var 17.5 stopajli satsam mi diye hesap yapiyorum kaç gündür
Bende merak ediyorum bu kadar parayı ne yapacak limiti doldurdumu 45 e çeker bence
Benim full onn var 17.5 stopajli satsam mi diye hesap yapiyorum kaç gündür
Bu fonları nereden buluyorsunuz. Siz mi araştırıyorsunuz. Birileri mi öneriyor. Misal. RIH denilen fon . Hisse yoğun fon Yüzde 92 oranında hisse taşıyor. Sadece 39 yatırımcısı var ve fon büyüklüğü 258 Milyon.
fintables e baktığımızda
Ağırlığı yüksek kağıtlar olarak zikredilen kağıtlar eregl kchol tuprs isctr tcell. Fonun son 1 yıllık getirisi ise Yüzde 428!! Son bir senede bu tür kağıtları performasları ortada iken Bu kağıtların ağırlıklı olduğu bir portföy ile yüzde 428 getiriyi nasıl yakalamışlar bu amcalar acaba.
KY bu tip fonları alırken çok ama çok dikkat etmelidir. Son zamanlar hisse yoğun fonlarda tam bir başıboşluk gözleniyor. Hisseyi 5 den 150 ye götüren adamlar FON kurup bu hisseleri fona aldırıp hisse yoğun fon borsa çok iyi olacak ayağına KY yi bir posta da oradan dolandırmanın peşindeler.
Borsadaki yükselişe eşlik etmek ümidi ile hisse yoğun fon alan KY farkında olmadan manipülatörlerin 30x yapmış kağıtlarını alıyor farkında değil.
O gördüğünüz dağılım eski.
Fon tefaşa kapalı olduğu için portföy dağılım raporu yayınlamıyor.
Ama yakında tefasa açılacak,o zaman dağılımı düzenli olarak yayınlar
https://x.com/NewLifeMySon/status/1954316550678385140
Aldığınız sattığınız fonlara dikkat edin. 1 senedir yerinde sayan borsada yüzde 500 e yakın getiri zaten!! bu saydığımız hisseler ile yapılamaz.
Kim bilir hangi patronaj manipülatör hisseleri alıp!! fona koymuşlar.
Mesela burada da bir zamanlar adı geçen THT fonu.
Hisse yoğun diye adı geçen fonların hisse içeriğini çok iyi inceleyin. Açıklamıyoruz falan derlerse koşarak kaçın.
Yer İmleri