Sayfa 737/755 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747 ... SonSon
Arama sonucu : 6033 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    964
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Emre Mor, ezeli rakip Trabzonspor'a transfer olmak üzere. Geçen sezon Eyüpspor'da kiralık olarak oynayan milli futbolcu, Fenerbahçe'ye geri döndükten sonra bambaşka bir kulübe transfer olma kararı aldı. Trabzonspor'un Emre Mor'u kadrosuna katmak için yoğun girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
    Nedense İstenen adamlar hep kazma çıkarken,istenmeyen adamlar hep iyi oluyor.
    Maximini yok öyleydi yok böyleydi derken yediler.Emre mor u da yiyecekler,,o zaman neden aldınız arkadaş demezler mi adama?
    Mimoviç dersen tam muamma..

Benim çocuk şuan beşiktaş futbol okulunda 17 yaş grubunda oynuyor hocası Burak kaynak, kendisi 2023 yılında Karagümrük sporun geçici hocalığınıda yaptı pirlo dan sonra, geçen hafta sohbet etme İmkanımız oldu, laf lafı açtı emre moru sorduğumda iki eliyle yakasını tutup aman aman Allah bir daha bana emre ile çalışmayı nasip etmesin dedi, neden hocam dediğimde o çocuk sorunlu kolay kolay da hiç bir yerde başarılı olamaz dedi..

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Benim çocuk şuan beşiktaş futbol okulunda 17 yaş grubunda oynuyor hocası Burak kaynak, kendisi 2023 yılında Karagümrük sporun geçici hocalığınıda yaptı pirlo dan sonra, geçen hafta sohbet etme İmkanımız oldu, laf lafı açtı emre moru sorduğumda iki eliyle yakasını tutup aman aman Allah bir daha bana emre ile çalışmayı nasip etmesin dedi, neden hocam dediğimde o çocuk sorunlu kolay kolay da hiç bir yerde başarılı olamaz dedi..
    Sorunlu oyuncuların sırtını sıvatlıyacaksın,hata yaptığında bile bağırma yerine "olur böyle şeyler,devam devam" diyeceksin.O zaman canını dişine takarak oynar,sürekli bağırırsan oyuncu küser oynamaz.
    Arda Turan bunu yaptı,Emre tekrar milli takıma seçildi.
    Böyle yetenekli oyuncular az bulunur.Huyuna suyuna giderek,yeteneklerinden faydalanmaya bakacaksın.
    Yoksa oyuncu harcamak çok kolay.
    Teknik direktör bunun için var.
    Kulübede maç seyretmek ayrı birşey,,öğretmenleri,hocaları olmak ayrı bir şey.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    964
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Sorunlu oyuncuların sırtını sıvatlıyacaksın,hata yaptığında bile bağırma yerine "olur böyle şeyler,devam devam" diyeceksin.O zaman canını dişine takarak oynar,sürekli bağırırsan oyuncu küser oynamaz.
    Arda Turan bunu yaptı,Emre tekrar milli takıma seçildi.
    Böyle yetenekli oyuncular az bulunur.Huyuna suyuna giderek,yeteneklerinden faydalanmaya bakacaksın.
    Yoksa oyuncu harcamak çok kolay.
    Teknik direktör bunun için var.
    Kulübede maç seyretmek ayrı birşey,,öğretmenleri,hocaları olmak ayrı bir şey.

Dediklerinize katılıyorum çok doğru ama olmayınca da olmuyor işte, adam bana Ömer Faruk beyazı anlattı batuhan karadenizi anlattı bunlar da çok yetenekli ama sorunlu oyuncular ve halleri ortada..

*FENER-Fenerbahçe Futbol 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -764.627.102 TL (Önceki 2.149.086.389 TL)

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselmesiyle birlikte 4 milyon 300 bin euroluk para ödülünün sahibi olduğu aktarıldı.

6. fener akıllı olmalı ve hedefini lig şampiyonluğu olarak ayarlamalı. aman geçen sene yaptığı gibi avrupaya odaklanma gibi bir hata yapmamalı. o sene bu sene değil. gs mutlaka avrupada başaralı olmak istiyor ve enerjisini oraya verecektir. bu durumda bu kadro ile fener ligde yorgun gs karşısında rahatlıkla şampiyon olabilir ve taraftarın ve yatırımcının beklidiğide budur. aman avrupa gazına gelme fener. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.

7. bugünkü fener hissesinin yorumunu yapayım kısaca size. belki bir çok arkadaş dünkü feynord maçından sonra bugün fenerin tavan veya yüksek bir açılış yapacağını ve gün sonuna kadar iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyordu. sabah açılıştada fena bir açılış yapmamıştı. ancak sonra yedire yedire verdiler bir güzel aşağı doğru. benim yorumum şu. tahtacı efendi fenerin feynorda yenilmesi ve hatta mümkünse ligde de kötü bir başlangıç yapması ve hatta hatta morinyonun istifa etmesi vb. gibi takım için en kötü senoryonun gerçekleşmesini pusuda bekliyordu. ancak şimdi durum biraz boka sardı. feynordu farklı bir şekilde saf dışı bırakınca ali koçun ve morinyonun eli bir nebze güçlendi. şimdi bu moralle ligde de güzel bir başlangıç yaparsa yönetim ve teknik direktörün eli daha da güçlenecek. dolayısı ile tahtacının planları suya düşecek. işte bugünkü hisse performansının özeti budur. şunu hiç unutmayın spor hisseleri manipülasyonu ve belirsizliği sever. sportif başarıymış, bilançoda kar açıklamakmış, yok bankalar birliğinden çıkmakmış, yok gayrı menkul projeleriymiş falan filan hepsi hikaye. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.

Fener her ne kadar feyenoord maçını 5-2 kazansada,,rakip 3 defa kaleci ile karşı karşıya kaldı golü atamadı.
    Fener in attığı 2 golde,rakip defansın boşu boşuna top kaptırması ile oldu.
    Fener e kötü oynadı demiyorum,ama hala eksikler göze çarpıyor.
    Defansın kolay ve basit gollere fırsat vermemesi lazım.
    Tek maçla "tamam Fener rayına oturdu"denemez.,,2-3 maç daha seyretmek lazım.
    Ayni başarıyı ligde de GS-Bjk-Ts maçlarında da göstermesi gerekir.

Yapılan transferler bu maçta iyi gözüktü,,,semedo-J.duran-Brown.

eylüle kadar bakalım kimler gidecek,kimler gelecek.

Hisse fiyatı da şu an nötr de.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 737/755 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •