Camdaki kız kaldırdı gidiyor.
EUR/USD paritesi 1,169 direncini deldi geçti.
1,18’e dayadı.
Pardon dayandı
Tam da bu nedenle emekli de yilbasi ek zam falan alamaz.butce belli faiz giderleri ,cari açık,yap islet soy ödemeleri belli,alinan vergilerin bu halinde bile bütçede açık çıkacağı belli ,tüm bunlar böyleyken bu matematikte fakirle s me dışında bir seçenek yok.
Son yazım reha beyin memur zammi hesabı üzerine yazılmıştır.
sokaktaki ümmeti arabi milleti günümüz bilgi ve teknoloji çağında yollara köprülere kazık fiyatlarla beton dökmeyi çok büyük bir şey sanıyorlar dünyadan haberleri olmadığı için afallıyorlar bu vatandaş ümmeti arabi iktidarına üç buçuk trilyon dolar vergii ödemiş 2 ve3 milyar dolarlık köprünün yolun lafı bile olmaz gidin bir de çinde yapılan köprüleri yolları görün ondan sonra konuşun para kasasının başında ümmeti arabi duruyor o yapmayacakta mahallenin muhtarımı yapacak bilgi toplumları böyle şeyleri büyütmezler bilirlerki devletin asli görevidir siyasileride köprü yaptık yol yaptık demezler çünkü vatandaşı bunları yutmaz
brent 65.10....
ne mutlu Türküm diyene....
Bugün market gittim geçen ay ile bu ay arasında bazı ürünlerde TÜİK in açıkladığı enfeksiyonun 15-20 kat artış vardı. Zeytin salça ayçiçeği yağı süt ürünleri dikkatimi çekti fiyat olarak.
Türkiyenin adliyelerinde yargı terörü var özgür bu yargı terörünü estirenleri uyarmalı devran değiştiğinde berlinli yargıçlar geldiğinde bunları yargılayacaklarını söylemeli bu yargıçları anayasa mahkemesinin karalarını tanımayanyargıçları isim vererek itibarsızlaştırmalı Türkiye ekonomisi iyice köşeye sıkıştı daralan üçgen formasyonuna girdi açı gittikçe daralıyor siyasal islamcılar koltuk değnekleri arıyorlar. sokak röportajlarını izleyince aslında Türkiyenin sokaklarında ne
kadar aptal vatan haini şizofren vahşi moruklar ve türevleri varmışta haberimiz yokmuş bu şizofren vatan haini geri zekalı vahşi moruklar ölene kadar bu ülkeye huzur gelmez arap asıllı Türkler ahı gitmiş vahı kalmış pkk için pkk pkk deyip böğürüyorlar sığınmacı arapların ülkemiz için ne kadar tehlikeli olduklarının farkında değiller. aziz nesin in bulduğu oran aslında çok düşük ben daha yüksek oranlar buldum anketim öyle çıktı yani aptallık oranını ölçtüm
Yer İmleri