Bu topiclerdeki en boşlardan birisin ; öyle ki daha adını zikrettiğin tahtaları kimin yaptığını bile bilemeyecek kadar piyasa cahilisin. Ama lafta mangalda kül bırakmıyorsun. Çünkü adını zikrettiğin tahtalarda operasyonu yapan kim bilsen burada ettiğin boş beleş lafların altında kaldığını da bilirdin.......Anlamadığın bilmediğin kapasitenin yetmediği konularda biraz az konuş ki cehaletin daha fazla ortaya çıkmasın şiddetli tavsiyedir. Neyse senin gibilerde lazım bu piyasaya............
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Merhabalar, eskiden maketlerden ev aldığını düşünen arkadaşlar şimdilerde bunun farklı bir verisyonu ile karşı karşıya olduklarının bilincinde olduğunu düşünüyorum. Aslında merak ediyorum, katılım gerçekleştiren arkadaşlar umarım kazançlı bir işe giriş gerçekleştirmişlerdir ama nereden değerlendirirsem değerlendireyim günümüz şartlarında ortada olmayan bir projeye para bağlayıp nasıl veya ne kadar bir kazanç elde etme düşüncesindeler? Mevcut hisse nin negatif yönlü hareketleri olabilme ihtimali yok mu? Teşekkürler
aslında bu olay bana normal hisse mantığından farklı gibi geliyor. sertifika(hisse) toplayan birinin amacı daire almaksa hisse değerinin düşmesi iyi bile sayılabilir. Neticede daireyi almak için belli sayıda toplaman lazım ve alacağın daire değişmeyecek. Eğer hisse fiyatı düşerse müteahhit alacağım dairede indirim yaptı diye düşünür sevinirim. Tabii bütün sertifikaları tek seferde alıp 4 yıl bekleyecek olanlar ayrı. Sonuçta ne kadar ucuza toplarsam o kadar iyi. Öte yandan daire kalitesi, konumu , yönü, hangi kat olacağı vs vs gibi sorular benim aklımda da var.
kardeş biraz pahalı olabilir ama herşeyin bedeli var
6 şubat depremlerinde toki nin bir tane binası yıkılmadı
sözleşme şartlerınıda okumamışsın paylarını biriktirirsin işine gelmez vazgeçersen hisse gibi satarsın
devletin güzide kurumlarını karalayacağına biraz araştır
mantığın almıyorsa bulaşma sana kimse zorla aldırmıyor
150 bin talep ettim 119 bin küsur geldi lotumun arkasındayım devletime de güveniyorum![]()
Yer İmleri