Sayfa 671/671 İlkİlk ... 171571621661669670671
Arama sonucu : 5363 madde; 5,361 - 5,363 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    mendebur direğin pardon flamanın boyunu 31 e değdirmedi kerata
    düşünsenize birde onu çeker dururduk
    garantinin 150 olduğu ortamda 31 göstertmediler
    mendebur diyorum yatacak yerleri yok diyorum
    borsadan defolup gitmeleri lazım diyorum bana kızıyorlar
    alın size mal ortada soyguncu olduklarını anlamak için diğer bankalara bakın yeter
    neyse birileri çıkıp size tünelin sonu ışık görüyorum,
    direk flama boyu
    6 yıldır dava şöyle böyle deselerde biz uyarmaya devam edeceğiz
    sakın tuzağa düşmeyin para kolay kazanılmıyor dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmeyin
    bu hissede olumlu konuşan kim varsa bu saatten sonra yatırımcı düşmanıdır benim nazarımda

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    garantinin 150 olduğu ortamda 31 göstertmediler
    mendebur diyorum yatacak yerleri yok diyorum
    borsadan defolup gitmeleri lazım diyorum bana kızıyorlar
    alın size mal ortada soyguncu olduklarını anlamak için diğer bankalara bakın yeter
    neyse birileri çıkıp size tünelin sonu ışık görüyorum,
    direk flama boyu
    6 yıldır dava şöyle böyle deselerde biz uyarmaya devam edeceğiz
    sakın tuzağa düşmeyin para kolay kazanılmıyor dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmeyin
    bu hissede olumlu konuşan kim varsa bu saatten sonra yatırımcı düşmanıdır benim nazarımda
    aynen bende hala bundayım 45 bin lot thy 15 den sat buraya eee bizim gibi salaklar olmasa nasıl kazanacaklar ama beni esas kandıran rels oldu davayı çözdük çözüyoruz diyerek kandırdı öbür tarafta isteyecem bu tarafta istemeye gücümüz yetmiyor tabi öbür tarafta aynı yere gidersek

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    aynen bende hala bundayım 45 bin lot thy 15 den sat buraya eee bizim gibi salaklar olmasa nasıl kazanacaklar ama beni esas kandıran rels oldu davayı çözdük çözüyoruz diyerek kandırdı öbür tarafta isteyecem bu tarafta istemeye gücümüz yetmiyor tabi öbür tarafta aynı yere gidersek
    O Reis yıllardır Halk Bank tan iyi haberler gelecek diyor! Hop %5 prim sonrasında negatif kapanış! Yıllardır piyasayı manipüle ediyor! Koskocaman CB yalan söylemez diyen yatırımcılar hisseyle uzun ömürlü ilişki yaşıyor/yaşayacak!

Sayfa 671/671 İlkİlk ... 171571621661669670671

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •